[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
唔識up圖係藉口? 用文字就要人信哂你
講一講有懷疑你就攻擊我IQ有問題 你身有屎定點?
依咖係你呢邊話有證據嘛 但你講左大半個月我連圖都未睇到張
Btw下面有個網比你up圖
https://imgur.com/upload

唔爭在教埋你 開個gmail account 可以用埋google drive 咩檔都up到咖
你記住唔好走數 比啲圖同聲黎聽下先
講真我就中立既 但佢真係報假案既 佢會咁易無事 到今日都仲話要報警?
你up到野 咪比大家分析下囉 好無
你都痴撚線 懷疑就叫攻擊?我iq有問題既 你都唔好得去邊
唔好係度諗住spin 轉移焦點
用google up埋啲錄音先

Btw 你啲證據真心睇唔到佢授權你拎佢錢
又話無人姓林
力高講得出你男友姓林既?
姐係話前一個絲打都幫手屈鳩你用姓林既ac收數?

Btw 我屌鳩你兩個其中一個 (依咖唔知邊個講大話)
1388脫全面夠膽係開我價1998? 搵撚得到邊個呃我錢 我唔會放過你地 我話既
我見依咖力高未撚處理哂啲野我唔追佢
講真 呢單野唔係好關‘男朋友’ 你都無謂複雜化件事 係你女友同力高之間既私人事
但是唔該同下你個女友講 有iq之餘都比返少少eq 上得討論區 接受唔再人地懷疑? 懷疑你既人係無iq? 係咪姐係單憑文字講野信哂先叫聰明?

你地係有心幫人睇清力高就出力啲 拎啲有力既圖/錄音出黎 唔好係度擠牙膏
我地比你地班人呃左錢 想搞清楚咩事姐
睇唔明上面啲圖,但係兩邊都好似有問題
一個俾人拖糧就去勞工署啦,又要搞人fb
一個拖人糧又係有問題,你要人體諒你買完機無錢,你又唔諗下人地都可能等住啲錢交租開飯,拖糧犯法架,無必要體諒你

打和啦

講真唔係想笑你 大半個月黎都唔撚識up圖 突然IQ急升識自己up
唔係用我教既imgur/google

唔知會唔會好快又突然有錄音聽??我真心期待 想知邊條臭閪有份呃我錢
如果照你呢句 姐係當日收我錢既係力高話事?但果日收我錢果陣又話卡機壞又話未買收據簿
事後我問返力高佢話 呢個價無可能只做全面(呢樣我唔定奪員工話事定力高話事)不過事實上我唔係第一個客遇上奇怪payment 問題

你地係有瓜葛既 就解決佢 佢屈你拖你糧 你咪告鳩佢誹謗囉 但你搞人fb搞人客仔 都唔見得你有幾高章 客仔得罪你地咩
佢係有做錯既 我極支持你法律途徑搞鳩佢 但就唔好當網上世界係法庭比你為所欲為 一言堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞