[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#7

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
估唔到峰迴路轉到咁,Heidi有無脫毛公司推介

同埋究竟有冇用candela 架? 點解佢話有部機係度 又一直用佢黎做招牌 但一直唔用
聽佢講過用candela 就係一下下咁打 但我一次都未試過

係呀 都係用Deka 機 咁樣掃射架咋
Bk咗llp但未打
你地講到咁仲去唔去好
依家咁樣 llp好啲定yanis

同埋究竟有冇用candela 架? 點解佢話有部機係度 又一直用佢黎做招牌 但一直唔用
聽佢講過用candela 就係一下下咁打 但我一次都未試過

係呀 都係用Deka 機 咁樣掃射架咋

仲諗住Join~但依家咪得返力高?

我清楚Nicole 份人唔會退,除非你吹雞各位絲打幫拖,佢可能怕左群眾壓力,但都會拖

咁衛生/脫毛個d有冇問題 有朋友係個到脫緊

搵人組團

仲諗住Join~但依家咪得返力高?

係咪楊小姐?脫完一次痕果個?

張支票都未必過到數,拎cash穩陣d,因為佢支票戶口冇錢,11月30號要交東亞碌卡機年費$3000,佢去左泰國,我用自己錢幫佢交,都仲未還翻比我。。。勁pk!

終於追完post 想脫bikini位 但係始終呢啲位有啲淆 想搵間好啲脫 見好多絲打係A記打 但係又話脫完一達達 M記好似安全啲咁 唔知絲帶點睇邊間好啲

利申以前唔識野係DBP脫
3xx優惠脫左2年都仲有毛 之後join左全手又脫得幾ok (我見有frd係yanxx脫到一忽忽)
但係啲銷售方式真係不了 上次有個上年紀啲既幫我脫 然後同我講話下次再黎應該都已經冇做 因為話唔鍾意佢地咁樣sell野 同埋佢地會偷聽到係房講左啲咩 覺得好似成日比人監視住

我有係M記做full bikini同under arm,可以話係幾滿意。Join咗一年左右,under arm本身唔算多毛,做咗三四次到已經隔半年先會生返出嚟,仲要一啲都唔痛!!!
而full bikini 就外陰唇唔痛,內陰唇都會有熱熱地嘅感覺。我下面天生比較多毛,做咗大半年就隔三四個月先會長返,不過都係bb毛咗好幼,數量都少咗好多。
記得做full bikini 唔好period 前一兩日去,試過一次,勁敏感痛到hihi, 但正常日子去就唔會覺得痛。
而且啲治療師好專業好細心,又一定會搽cream比home advice我,重點係好快手唔會dum你波鐘。每次療程由入房到完成都係十五分鐘內嘅事。
第一次上去係會有少少sell, 但我覺得可以接受,主要都係同你講有咩promotions 買大部位送細部位個啲又多買多送之類。你講明話唔使佢地都唔會點sell你。
每次做完療程都會入房同顧問(啫係sales)約返下次個日期,有指定邊位治療師(佢地sales同治療師分開的)嘅佢會幫你約。通常唔會點sell你,約完時間簽返個名問下你脫完毛有無唔舒服、有無咩問題咁就走得。
不過有一次,亦係唯一一次係朗豪坊遇到個勁煩嘅sales, lur住我唔比我走又狂踩我皮膚差叫我join埋脫面毛,我講完自己有濕疹底睇開皮膚科醫生(老吹)所以唔可以脫面。佢就黑我面拖我時間,約下次日期個陣我要親邊日都話full咗叫我揀過另一日(唔知真定假),又一邊同我講嘢一邊兜口兜面玩電話覆人whatsapp仲係我講緊嘢個時舉起個電話錄音問人:「今日lunch食乜好?」...sell唔到就態度變哂,連基本嘅尊重同禮貌都無!其實面毛我都想脫因爲太多bb毛,但一定唔會幫佢買!
最後終於約到下次脫毛日期走得,我返到屋企即刻send 咗email 反映下呢個sales嘅問題,自此都再無見過佢了
不過講真佢係唯一一個係M記咁hard sell, 去做咁多次遇親啲治療師同sales姐姐都好好人。

打打下太燥好長tim

張支票都未必過到數,拎cash穩陣d,因為佢支票戶口冇錢,11月30號要交東亞碌卡機年費$3000,佢去左泰國,我用自己錢幫佢交,都仲未還翻比我。。。勁pk!

你太nice,佢專恰怕事嘅人,你咪話如果唔退錢,唯有上連登打翻自己經歷,提醒人地小心d你,必要時會報警處理,睇佢咩反應!

heidi 應該好多人都想知ilp內幕 得閒講多啲 等大家知道啲衰野!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞