[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第二版

959 回覆
99 Like 2 Dislike
呢d黑暗元素係新鮮既,因為神神子毫無「人」,所以先可以以100%理性既立場去做出呢d「冷血」既事情。

我唔認為神神子全部做既野都係「岩」。期待睇下佢到底會愈邊癲左定係行返中間d。

期待下

你同fb巴打吹水得架喇你

其實係火燒巴睇唔過眼我個page太樣衰,幫我設計logo,但我未有構思
呢d黑暗元素係新鮮既,因為神神子毫無「人」,所以先可以以100%理性既立場去做出呢d「冷血」既事情。

我唔認為神神子全部做既野都係「岩」。期待睇下佢到底會愈邊癲左定係行返中間d。

期待下

其實係火燒巴睇唔過眼我個page太樣衰,幫我設計logo,但我未有構思

其實,等你慢慢攪個page,即係出文時間減少,火燒巴係為大眾利益忍唔住出手
唔知點解睇到哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥個位係街笑到痴線

愛德華…哥哥?
做完訓導做輔導,最後育成出神神子
我反而幾中意依個神神子。

我都係
雖然未笑到痴線
但完全認真不起來

愛德華…哥哥?

講好左唔提
幾十年之後,現實世界的松美又老又殘,俾神神子判斷為[非人類],上演人肉叉燒包...

期待下

其實,等你慢慢攪個page,即係出文時間減少,火燒巴係為大眾利益忍唔住出手

如果佢求其講啲 idea 我都可以隨手畫下先

大家估下佢個 page 係咩分類?
A、虛構人物
B、作家
C、部落格
D、網頁

答案係 E、本地企業

其實正常都唔會睇得過眼
幾十年之後,現實世界的松美又老又殘,俾神神子判斷為[非人類],上演人肉叉燒包...

will you still love me when I'm not young and beautiful

期待下

如果佢求其講啲 idea 我都可以隨手畫下先

大家估下佢個 page 係咩分類?
A、虛構人物
B、作家
C、部落格
D、網頁

答案係 E、本地企業

其實正常都唔會睇得過眼

本地企業
他,是賣M的

幾十年之後,神神子完全寫出松美人格的AI,同松美的思想雙宿雙飛,而真正的松美已經循環再用,化作春泥更護花。
老老豆豆,其實個page有乜?

開出嚟得幾條link,正常人入到去都唔會有興趣繼續睇

其實應該放咩
文?

其實應該放咩

你之前畫過啲角色圖,其實可以放上去介紹下

其實應該放咩

你之前畫過啲角色圖,其實可以放上去介紹下

又唔係真係佢地
痴線 咁少文 傻的嗎?
今篇好滿意
今篇好滿意

出啦
今篇好滿意

冇文冇真相
思想變左日和
叫神神子睇下寄生獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞