[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第二版

959 回覆
99 Like 2 Dislike

dislike俄服

點解咁憎俄服

因為仇外
同埋卡c特成日偷偷摸摸(雖然佢係敵營黎講係做得好好但我作為尼服人梗係唔喜歡佢地)

不過而家連唔係神神子級數既npc都可以超載
萬一俄服個大boss魔女都識超載... 咁真係要真子條萬年蟲都超載埋先夠抽
俾人打剩一滴血之後鎖血,一個屈尾十補滿加升lv出番黎

dislike俄服

點解咁憎俄服

因為仇外
同埋卡c特成日偷偷摸摸(雖然佢係敵營黎講係做得好好但我作為尼服人梗係唔喜歡佢地)

萬一俄服個大boss魔女都識超載... 咁真係要真子條萬年蟲都超載埋先夠抽

我肯定個魔女實會超載,某程度超載係npc"人性"的接表現

dislike俄服

點解咁憎俄服

因為仇外

我肯定個魔女實會超載,某程度超載係npc"人性"的接表現

按照佢地既程度黎講,無理由皇室老師識超載,魔女唔識
但魔女唔識超載個陣已經有咁多野玩超載埋真係...
[quote]俄服幾時易名蘇服[/quot]

邊到

蘇聯服
[quote]俄服幾時易名蘇服[/quot]

邊到

蘇聯服

代聖女
推 M底爆多3000字 齊頭一萬
唔夠lo
仲諗住龍王對多多.. 依家多多受傷, 隻翼都唔知仲有冇事..

另一方面 希蕾卡死唔斷氣真係好煩
娜茜提亞回到雪山之巔,一名穿着藍星袍的神秘人恭侯大駕。

「你聽到了吧?」娜茜提亞跳下龍背,問。

「聽到了………」神秘人說。

「甚麼時候可以動手?」娜茜提亞追問。

「我要回去總部跟其他首領討論。因為我們正準備從西線入侵第四帝國,希望
你的兵力可以放在東線。」神秘人說。

「不…我必須救出同服玩家,集合戰力才配合‘盟軍’行動。你答應,只要‘談判
決裂’便會派兵支援我,現在兌現承諾吧。」娜茜提亞不悅道。

「‘盟軍’當然會履行承諾,娜茜提亞小姐。但我們需要時間討論,一星期後給你
答覆,好不好?」神秘人笑道。

「5天。」娜茜提亞說。

「好~5天。我好奇,娜茜提亞小姐。

攻破亞洲組的大門後………你認為亞洲組的資源歸俄服玩家擁有,還是‘盟軍’
擁有?」神秘人笑道。

「7‧3」娜茜提亞立即說。

「6‧4」神秘人還價。

「拉倒吧。我退出東線,把兵力全部調來攻打紅櫻要塞。」娜茜提亞直接了
當,說。

「且慢且慢~~~萬事有商量,我馬上出發。」神秘人苦笑,騎上鷹馬飛回歐
洲。

「娜娜…你肯定現在攻打亞洲組是好時機?」弗拉米基爾問。

「我們不夠資源………第四帝國已經佔據了大片‘境外之城’。必須要亞洲組全面
發展前打敗他們。」娜茜提亞說。

「其實有澳洲及南極洲選擇啊………」米諾娃說。

「澳洲屬於盟軍的補給倉,碰不得。南極洲………聽說一隻雪球怪可以打死一
個公會的玩家,碰不得。」娜茜提亞解釋。

「好~都聽你的。」弗拉米基爾說。

「希望你沒有復仇的私心……娜娜。」他內心膽憂不矣。

=============================

第十章—崇火靈童

=============================
賭五毛
六口會用其他身份回歸
仲會斬多次卡斯特頭
六口搵美服援軍
世界大戰來嘅仆街
退出帳號
等我仲以為佢唔啱傾就log out
膽心
抄二戰抄得好明顯

德蘇合作
娜姐私心背住亞洲大組同德軍密謀
總有一日德軍會背叛
然後尼娜會和解

都好明顯德俄之間嘅信任係好脆弱
應該係本身德國佬知多多佢地打俄妹
跟住主動問俄妹要唔要報仇

鳩估
遲啲查曼德應該會見返古瑪

想問下柑柑個餐館、真子個撫雲山同彌法嘅距離係點
抄二戰抄得好明顯

德蘇合作
娜姐私心背住亞洲大組同德軍密謀
總有一日德軍會背叛
然後尼娜會和解

都好明顯德俄之間嘅信任係好脆弱
應該係本身德國佬知多多佢地打俄妹
跟住主動問俄妹要唔要報仇

鳩估
遲啲查曼德應該會見返古瑪

想問下柑柑個餐館、真子個撫雲山同彌法嘅距離係點

依次序無視地型:首爾,新疆,東京咁理解

世界地圖好唔同,只係概念
蒼蒹是沬巴打隻高智黑仔王嗎?
幾時先有得發揮,手上都有多多同加奈兩隻棋而唔知帝騎加魔源這種組合會點合作進攻

娜娜一開始已經打算談判破裂屈盟軍加兵,盟軍打算學歷史咁德蘇東線打到飛起再在西線執雞好似行唔通
幾時先有得發揮,手上都有多多同加奈兩隻棋而唔知帝騎加魔源這種組合會點合作進攻

娜娜一開始已經打算談判破裂屈盟軍加兵,盟軍打算學歷史咁德蘇東線打到飛起再在西線執雞好似行唔通

比你都唔會咁快放人落去打下話

可以同你講俄妹已經唔係果回事
我覺得人地有d傳奇黑龍
但尼服d人仲係相對好on9............. 真係.....
可唔可以加快pve進度令佢地快d進化

之前撚狗咁撚既俄服人而家已經係威係勢壓住要塞d人
撚返尼服d人
相反尼服好似得多多傳奇小小
但都係好7地又中彈又盛

索非亞作為高轉玩家又無乜特別賣點
very sad~~

比我上位喇

比你都唔會咁快放人落去打下話

可以同你講俄妹已經唔係果回事

唔會放人落去打,實質行軍打仗都係其次
重點係,情報戰好似都已經輸 目前仲未睇到風信子帶到咩有用嘅情報。
情報唔係一定要靠自己打聽返來或者眼見嘅事先可以做情報,各種各樣嘅事件對話都可以從中抽出並推算出可能性同設計引證都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞