[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第二版

959 回覆
99 Like 2 Dislike
預告,狼巴好快會同乞丐仔真打。之前你地話冇

又為咩而打呀
唔好又爭女咁on9 好wo

十分槽糕既結果

要求出場
想睇怪獸搞武士
文呢屌
舊角無限復活,未出角色無限等待

下個係你,幾章後,狼巴同團

同狼巴一齊出戰新世界,打柒乞衣仔

我都唔想做路人

邊個角係水龍巴?怪獸?

又為咩而打呀

十分槽糕既結果

唔通係柑柑死

又為咩而打呀

十分槽糕既結果

唔通係柑柑死

唉 親生仔有光環 乞兒仔無啦

我都唔想做路人

邊個角係水龍巴?怪獸?

我是阿圖
好小字數
如果柑柑有用到魔鋼起野
俄佬龍王仲燒唔燒得爛舊野?
如果柑柑有用到魔鋼起野
俄佬龍王仲燒唔燒得爛舊野?

難啲,主要係唔比刺客穿牆

我都唔想做路人

邊個角係水龍巴?怪獸?

我是阿圖

係邊度出現過?

我都唔想做路人

邊個角係水龍巴?怪獸?

我是阿圖

係邊度出現過?

德軍個監獄,打交神職者?

我都唔想做路人

邊個角係水龍巴?怪獸?

我是阿圖

係邊度出現過?

係!!!好好記性

同埋我有出現問神神子...買野食...

我都唔想做路人

邊個角係水龍巴?怪獸?

我是阿圖

係邊度出現過?

係!!!好好記性

我隻人默默OP,咩都冇做過就升左去做銀龍幹部,而出現都係得個名

我都唔想做路人

邊個角係水龍巴?怪獸?

我是阿圖

係邊度出現過?

係!!!好好記性

我隻人默默OP,咩都冇做過就升左去做銀龍幹部,而出現都係得個名

你隻人是誰
都好過血量暴跌

乞衣仔 RIP
小島南聽到鐘聲後臉色大變,連茶杯也扔開,拾起背包就跑。

「怎麼了?!」莉莉奈一頭霧水,跟着大伙兒逃向城門。

「那是預警鐘!敵軍來襲了!」小島南已經為狙擊槍上膛,檢查武器。

「敵軍?!」莉莉奈收起木弓,動作生疏地檢查狙擊槍。

麻雀、漁鶴、獵鷹、翼龍、飛蛇………漫天飛獸逃向紅櫻要塞。

它們尖嘯鳴叫,似乎在逃避甚麼天災。

兩個武士大隊已經趕到城門,列隊準備。

「里奧呢?!」加奈個子太矮,在人群中看不到里奧身影。

「他的坦克被打壞了,正在礦埸搶修。」樹說。

「不是讓他運礦回來嗎?!現在炮台無法使用了,真不中用的傢伙!」加奈暗
罵。

。。。。。。。。。。。

「看山頂!!!」哨兵急道。

翠綠的山峰漸漸變白,厚厚的積雲下起暴風雪來。

黑影在風雪中游戈………低沉的龍吟隔着百里也震得城牆上的小石跳動。

地面微震,山頂塌下洪水雪崩,整個山體被雪霧掩蓋……………

蒼薕按着弦線,準備為友軍加持。

「快上來!我們的防守點在這裡!」樹向趕來支援的母服玩家說,舞動聖三一
大旗。

白霧散去………一條大黑龍伏在山峰之上。

它曲起蛇頸,張開血盆大口吼叫,熊一聲吐出橙紅色的烈焰。

「冰屬附魔!快!」蒼薕馬上下令。

武士們拿出藍白色的‘冰粉’抹武器及防具上。

「等等!」中川急道。

「你看到甚麼嗎?!」無名問。

「有………人!」

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

「放我下去………」銀鈴聲音說。

黑龍放下龍翼作梯,一名金髮碧眼的白雪美人從龍背上走下來。

「謝謝你…弗拉米基爾。」她輕撫龍頸,把黑龍當成小貓一樣。

連綿山線冒起紅旗,密麻麻的玩家手執武器出現,刀具的反光像海面鱗光一樣
多不勝數。

「娜娜………就是那面旗了。」卡斯特指着櫻花旗海中唯一不同的旗幟———
聖三一旗。

她憑空一抹,變出一塊純水晶作望遠鏡,清清楚楚看到城牆上的人。

「我們又見面了………樹先生。」娜茜提亞握着粉晶魔杖,暗道。
娜茜提亞配曲—Karen O - I Shall Rise

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=g7d9KM1plyg

俄佬
樹同娜娜重續前緣
覆定先
席席無名X
寂寂無名
估計仲未有大仗打,今次俄女無非都係過來交換情報利益,無理由就因為報復而直接開戰咁魯莽。唔通想用白千松條屍換走樹返去日啪夜啪?

btw 蒼蒹作為主公嘅智力表現去咗邊,每次都好似花瓶咁出來耍帥都唔係路喎,冇理由俾人攪咁耐都無佈局,人地開完局我地都仲未起手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞