有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
藍既做過d咩
你咁撚鍾意黑鬼女權變性人就係因為你全家都係畜牲賤種先搞到你咁
方形頭
賤種黃屍:
做假, 做假, 全部都係做假!
你去睇下三國志14咩語言comment多

全部語言 (14,398) 您的語言(11,372)
講到外國冇
The lat of us 2 咪一鳩樣,佢仲衰靠媒體吹。

不過隻驚唔掂,自然有人批評。
實際上黑悟空起碼係一款佳作。你批評嘅點全部都係針對中國,而唔係隻驚,證明黑悟空gameplay冇咩缺點
連呢個game post.
平時時事台D5毛全力動員入晒黎
知咩事啦班廢佬連機都唔知有冇打過
樓主去到外國朋友都冇個,日撚日係度開po講中共港共而家人地出隻大作宣揚中國文化,啲鬼佬玩過先會先對你呢啲ching chong有少少興趣,你咁都反

比你講下優點
咁多post都冇咩人講過隻game有咩好玩
照你邏輯你應該留港都冇朋友
日日上黎回人post
班方形頭成浸鄉土味

肉撚酸

利申:非cctoy藍友
玩嘅鬼佬冇十萬都有八萬中共真係比好多錢請鬼佬五毛
某程度上都要多謝SBI同埋班妓者幫手推
見支那人唔show你點樣回應DEI就唱衰人
引起咗班反woke情緒嘅gamer注意

近年鬼佬3A大作好多隻都woke woke地
加埋之前星劍嘅成功,好多人對亞洲人做嘅game更加期待
真係東升西降
老解頭
其實都唔明咁都要帶政治色彩去討論
以game論game 好玩咪得
做人都咁辛苦,開開心心打機唔好咩
就係唔好玩
冇係好正常 香港咁撚水深火熱
成班打個機都有得政治上頭
畫面靚,電腦優化好
打鬥刺激

講真隻game最大缺點咪地圖有空氣牆
佢出哂名
身在英國不停fake news
d人覺得總之係大陸野就唔得就係垃圾
同你講都無柒用啦,你都唔會用腦諗野,思想已經係偏頗

索性屌柒你好過
https://www.youtube.com/watch?v=OItx2QHZt68

樓主解釋下?
無可否認佢係做得好
你呢幾個字 基本賣畫面嘅game都有啦
笑死
好撚臭,支那狒狒成陣屎味
快d搵護理員幫你沖涼啦
你老豆都乾淨過你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞