有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
係 唔想諗太多野 好攰
總之就反咗先
星期日先返深圳放鬆放鬆 太大壓力
我只係知佢有一份大禮

係其他youtuber 少有嘅editional boxset
樓主刷完熱門之後就潛左
評論依隻遊戲既門檻其實真係好低
你比298蚊玩下就可以評論
你喺steam買,玩完兩個鐘內唔岩心水仲可以退款
冇得呃人,你係有心既,大可以試玩下先出post
但好明顯樓主係機都冇打開
同佢一貫立場一樣,只要反支就有正評
連玩都唔玩,就係揸住個評論人數打飛機
如果佢係一隻好遊戲,就算佢9成評價都係支支,佢都係好遊戲
樓豬個賤人呢?就係得閒冇野做,上連登開下post 呃存在感既垃圾
賣畫面遊戲未必有好好既遊戲性
一堆近年既open world 作業式遊戲就係例子
但樓主根本冇依個能力去評論
因為睇得出佢根本冇打開機
佢分分鐘連Ubisoft係咩公司,出過咩game佢都唔撚識啦
佢既興趣係上時事店出post 呃正評之後打飛機
睇住個正評打飛機
刷完正評就潛啦
基本賣畫面嘅game都有啦?

講近3年有邊3隻做到?
呢個post比人圍屌緊係潛啦
佢其他post不知幾努力逐個覆
正評有咩用?
你問下樓豬
反日
咁你個人認為正評係你心目中有咩用?
講黎講去咪又係soul同法環
班撚樣根本冇打開機
人講神作佢又講
咪成日剩係拎住d最top既神作黎拉踩遊科呢間新工作室「第一隻3a」
但你明明係黃屍喎
不嬲都係將佢推到最高標準再無限放大缺點,差過 DS ER 就係垃圾
部腦太舊頂唔順唔係我都想玩
悠二幫到你
我反而唔係好明點解咁中意用魂系game嚟比較,呢隻擺明仁王嚟玩咗兩日最唔滿意就係D空氣牆同太少怪仔,而成隻game美術感喺華人圈子入面應該會覺得係90分以上,望就望有其他公司見呢類題材賺到錢就再投資多D整多幾款呢D東方古神話色彩嘅game
可以一次過bam哂隻傻鳩 多謝
因為soul係人人都讚既神作
唔洗打開機都識
所以就未玩過都可以拎黎踩其他game
班盲反撚只係拎soul黎做擋箭牌
先射箭再畫靶
將黑悟空踩成垃圾
佢地根本唔撚識其他arpg例如對馬,浪人崛起
下一隻整山海經啲怪就正,mon hunt 打法都收貨
笑死大陸仔
佢章與章中間個動畫同幅中國畫好高質
幫你了解返西遊記個故事
絕對唔係ubi 果種換左歷史背景就當隻新game 既倒模垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞