有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
係呀feel到真係有心造好隻game,每章個動畫都唔同畫風,好耐冇見過有game咁有誠意
條友白卡
樓主嘅精神食糧
淨係打二郎神搵土地公呢 part ,香港人有文化共鳴呢個已經加分啦,連登部分榮譽白人就另計啦
樓主講嘅都係事實,中国廠宣傳手段係好誇張嘅
你意思原來一盒edition box set就收買到佢?
我都想收買下asmongold
你覺得超唔超越到 ubi
師兄潛左水?
邊個話打手要買貴game玩
steam 冇free game?冇平game
行內做法你邊會識

人地elden ring唔係靠打手公司架
唔洗撈埋一齊講黐金糠
硬係唔明白less is more
乜都吹到天咁高
屌,原來弱智嘅
連自己覆緊乜都未知

大佬你廢up就咪撚quote我啦
黑悟空真相:

ign jp得7分咋 解釋下專業評論同你既評論有咩分別
IGN JP Starfield 俾10分,不如你又解釋下
我覺得starfield唔值10分都值9分呀

大佬 人地專業評分唔係淨係睇graphic靚唔靚
大學有一科叫game design添架

個L個傻仔砌部電腦8k打機就覺得好有feel
評分同銷售量可以唔成正比
MC Starfield user 6.8 分,原來你打機係學術派,隻game 好唔好玩唔緊要

我係學術派 所以我評分準則同一般玩家唔同

隻垃圾黑馬騮如果係史上第1隻rpg game佢咪值10分
呢款質素 玩法既game近10年內超過百隻
一定拎黎比較高低 而的確技術上係差過其他game
抄人又抄得唔夠人好

而starfield 題材+genre冇過百隻, 自然有驚喜 同容易分高低
條友真係好柒
其實講咁多最終咪都係睇銷量同賺到幾多

遊戲明明就係商業產品,唔好講到係藝術咁

啲評分存在既目的就係為左等未買game既人去睇隻game值唔值得買

但而家黑悟空已經係銷量天花板,根本就無必要去理會啲所謂評分
仁王本身咪魂系囉戇鳩仔
source?
仁王都叫魂系
https://www.ign.com/articles/the-best-soulslike-games

第一集仁王出嗰陣你個唐老竇仲未射你出嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞