有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
由頭到尾得你話自貼呢樣果樣

我又無叫你證明

你自己幻想到精神分裂
3DM幾時破解
你自己話我冇車冇樓冇女,同你鬥大又淆底都唔知你想點你揸定主義先啦,等你影相呀
原來真係黃屍,唔怪得了

https://lih.kg/91792
空氣牆引申到地圖探索搞到人煩躁,特別中期地圖大左之後
地圖入面遇到怪物打鬥的地方都係平既,應該係處理唔到高低差
劇情懶神秘,正正經經講個故仔出黎仲好
配音唔夾口形

美術設計配樂一流,怪物設計都好好,西游背景加分啦
原來唔想個𡃁仔坐監就係黃絲fuck you are dumb af.
都係嘅 爛尾縮水呢啲連歐美大廠都周不時有嘅 竟然今次冇發生

講緊支那吹到大一大嗰啲trailer 九成以上最後都係兌現唔到
你形容警察兩個字,除左黃屍邊個會用
即係憎警察就一定係黃絲痴撚線logic
NWA算唔算黃絲定叫黑絲
空氣牆引申到地圖探索搞到人煩躁,特別中期地圖大左之後
地圖入面遇到怪物打鬥的地方都係平既,應該係處理唔到高低差
劇情懶神秘,正正經經講個故仔出黎仲好
配音唔夾口形

美術設計配樂一流,怪物設計都好好,西游背景加分啦
藍屍日日屌人移民,私煙移民去地府又唔見佢地屌?
https://lih.kg/2329473

咁你係暴徒喎
佢唔敢回啦,叫佢搵近呢兩年 300蚊 3A 大作 game 好過悟空都搵唔到啦
今時今日仲住公屋先真係垃圾
連大陸都可以整到隻神作3A大作 真係好鬼勁
以後係鬼佬打機要英花隻game先睇得明,再唔係要學簡體中文
算黑絲, g easy最能黑
唔洗講咁多,等睇琴日玩左18個鐘既直播主,今日過幾個鐘會唔會起身玩就知
我哋由細到大搵漢化都搵得多啦
仲唔輪到鬼佬搵英化?
好感動
跟左日程表去負評未?
又或者去cancel 直播呢隻game 嘅streamer 未?
好似之前hogwart legacy 咁整到人畢業就perfect啦
巴打你似收錢反向宣傳,但好低手
靜啦
黃絲同班sweetbaby一樣閪
Saved
隻game共產黨出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞