有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
你條能樣係咪平時返工放飯冇人預你然後心入面屌返人圍爐果d kam撚黎
盲反既都去吹到去整禁藥出黎連全世界都驗唔到
都吹到係無敵架啦
做數洗乜買,直接叫人入去STEAM內部到做野做手腳就係啦
反正成班都係9吹開
我原本都冇諗住買 見到原來$300都唔使 唔使諗啦

呢個價錢真係抵玩 啲動畫CG好靚

如果佢賣五百幾蚊,咁就唔會有更多人支持
師兄,好kam 搞唔掂讀完大學未
係多人玩但90%+都係中文人
做唔到佢地ff中揚威國際 宣傳軟實力果種狂想

非中文語區留評論比例係8000/170000 都係遠遠比唔上elden ring呢種現象級數作品
不過講真,如果百分之90都係中國玩家就已經做到steam同時在線歷史第二的遊戲反而仲恐怖,即係間接話比全世界遊戲廠商知最好咪得罪中國市場
係咪調轉左
唔係所謂国產3A點會吸到咁多支那玩家玩
其他國家點跟都唔會食到依批客
大家兩條賽道
就算食唔哂依批客,但今次現象足以證明中國遊戲市場重要性,應該冇遊戲廠商蠢到會放棄中國市場

連登d打手真係好低質
真定假咁撚loser?
gabe條肥撚不嬲奶共 幫依隻game造數唔出奇
除左畫面靚有乜

2024一本道

打擊感又廢

仲有最後個ending你睇左未?

睇完個個都屌
呢個post成陣酸味
隻game唔紅你都唔會開個post出嚟踩啦
入到你視線佢已經贏
大陸出咁多game 隻隻用同樣手法係咪都會大賣?
10分滿分大作夠有IGN吹捧,拎埋年度大獎
但佢係神作糞作大家心裡有數

而且多人玩係事實,講到底哂文化輸出係精神勝利
遊戲商出咗名、賺到錢理撚得你咩
你咪揾朋友同你圍囉係喎,你要靠上網先識到朋友就知你現實有幾撚kam啦
師兄勁 kam
咁又誇左
雖然個地圖好多空蕩位, 好浪費, 但仍然係咁好玩
點比較抵定唔抵, 我諗大把人都覺得抵
又一條獨醒撚
唔知頭唔知路仲知大陸出就係罪
明明全世界都期待
唔講講就轉移視線

你班Kam撚一貫手法啦
但對比起隻黑悟黎講
黑悟個價係抵屌

同樣既價,同樣係3A
但1隻要7舊
1隻平一半有突
黑悟個畫面對得起個價錢有突

班人成日要講咩性價比點點點
依隻唔洗3舊有咁既畫面比到你 如果係一早買左40系卡玩其他既話,依隻開齊哂野,畫面唔會差
大陸條水肥 幾撚多人打機
Nvidia條賣國賊台狗都收哂中共錢幫依隻game宣傳
300蚊玩左幾星期快樂,又可以同 fd 吹水夠哂啦,都唔知 cctoy 咁肉緊做乜鳩
你自己幻想既經歷當真

精神自慰kam撚到仆街
大陸手機game先龍頭啦 隻逆水寒賺唔知幾多億
主要係因為呢個代表佢哋嘅突破
無論係抄襲,或者直接搬過嚟都好
所有嘢都係新嘅突破
之前唔記得咗Xbox定係PS送一隻仙劍奇俠傳
有啲畫面係幾靚嘅 但係玩咗15分鐘都冇我就del左
打擊咁唔知做乜鳩 總之有一種抗拒嘅感覺
悟空仲未買,冇時間玩
亦都冇睇過佢哋啲真實影片
但係之前睇介紹都覺得算係新嘅突破
而且佢哋玩平嘅銷售 亦都有同中國嘅品牌做合作
最重要嘅係佢哋宣傳亦都做得幾好,喺國內
所以國內都真係好多人玩緊
國外都係有嘅 人數多唔多我唔知 但係我自己有時間嘅係會買來試吓 反正PlayStation中伏嘅game 個價錢都唔止300
空氣牆神作
時數長
但300蚊抵屌過EA堆GAME啦,下話?

我年年買隻FIFA都要掉低幾舊水
再加埋依家PS5上既GAME,有邊隻可以平得過佢?
價錢上係抵屌
岩唔岩玩係個人問題咁解
嬲能到你get a life bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞