有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
好基本…?
睇吓呢一年有邊隻好得過悟空?

Sony Concord?
Capcom Dragon’s Dogma 2?
Ubi Star Wars?
定係黎緊 Dragon Age?

個人覺得呢個game絕對係8/10以上
講話好基本嗰班真係癲
動作畫面故事表述全部top notch

咁都好基本
你不如話逢中必反仲好啦
劍星呢咁
佢駁你唔到
點都要扮自己係有理性思考呃埋自己真係唔係盲反
唔理多唔多人玩啦
我自己岩玩就得啦
真係好基本既野 但係歐美依家連基本野都做唔好
成隻bot咁不停重複80% 80%
一問深入啲就唔識覆
成隻game接近80個boss
當你40個鐘爆機
即係半個鐘一個boss fight
仲要唔係換皮怪 真係每個boss啲招唔同
淨係呢part已經好有誠意
收你298仲想點
樓主真係on9唔係扮
佢唔係有心討論隻game
佢係想借中國遊戲反支姐
樓主根本同西方啲遊戲記者一鳩樣,唔講遊戲內容淨係識批評唔夠DEI
唔覺得劍星好玩
係咁逼人玩跳跳樂, 又JUMP SCARE槍戰
任務就係咁做跑腿
但畫面同最佳化就的確贏悟空, 人地有Sony大水喉射住, 又有白金工作室搞音樂
都係果句
樓主,你對隻game 既comment係唔好唔差
咁我想問下你邊度好邊度差
個post喺遊戲台,唔好用你CC 台concept黎依度尋求圍爐
依家一年有幾多隻3a大作呀
一般野就一般野 唔通好似2077一開頭咁又要盲撑咩 3a大作黎講係基本既嘢 當然你可以話依家好多作品垃圾 呢個係事實 其他3a賣4xx-5xx 悟空係300 你可以話值呢個價
ubisoft今年3隻4a
都未讚隻game d過場同美術 仲有配音 配樂都好傳神
呢d所有優點全部都無視哂
一句空氣牆 垃圾
依個價錢有依個質素已經唔錯
得閒走轉twitch , 大把鬼佬直播
Asmongold, Shroud個啲閒閒地萬幾二萬人睇
咪咁井底
樓主:我成900個正評
數據顯示我所講既野係無錯
你班大陸仔唔使旨意入侵遊戲台(雖然我唔打機)
隻虎先鋒算唔算換皮怪
體型, MOVESET完全唔同
終於有人發現樓豬出身咩台
仲諗緊講唔講好
話哂都稱得上同路人
其實樓主只係盲反撚
見係大陸game就屌左先
諗住會好多人撐點知比人圍屌
不嬲好撚憎人將政治帶入game 打鋪機都要睇政治真心on9 歐美啲game就係比啲政治正確玩到殘撚哂
樓豬目標已完成:正評數、留言風向

未入嚟嘅大多數只會睇邊啲留言多正評就睇邊個,然後順手俾埋正評支持樓豬,最尾嗰幾版小貓三四隻嘅留言根本無幾多個會 care,一切已掌握喺樓豬手中
英雄莫問出處
一班人整咗隻Game出嚟,你鍾意玩就玩,唔玩咪唔好玩囉

可以不愛,但不要傷害
一早知佢咩人啦
標題黨,嘩眾取寵呃正評
典型時事台傻仔囉
一出個狗竇就咩都唔係,因為唔講立場就分析唔到
依個仲柒,機都冇打過想跟隊踩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞