有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
因為中國製反咪反 係要自己客觀咁話隻game做得差 無論IGN8分定係外國評論隻game最衰可以話中規中距
但以3A級作品同埋本身識西遊記嚟講已經係中上水平 你見好多台灣人玩就知
總之係支那製就唔會玩 係啲垃圾支那狗先會玩呢啲驚
2024年 300蚊有呢個級數 超值啦
無能狂怒

垃圾game都吹奏
其實樓主唔知多人玩 唔代表多人寫評論依個意思
琴日twitch 外國勁多人直播
係呀係呀 賤種狗縮撚返你老母個爛臭閪度啦
班友仲極端過共產黨
打住自由嘅名義打壓異見份子
只要中國出good news就係假消息 又block又剩
又唔諗吓自己同習近平有咩分別
直程做爛市
無M$ 罪大射錢嗰堆廠點同佢爭 人力成本都輸哂
事實係好玩過外國啲3a大作 睇吓ff7 remake
成班方形頭以為反垃圾game就係cctoy黃屍

都唔知邊個政治上「頭」

利申:日日上淘寶食藍店真藍友
屌唔到我係黃屍就發癲,死傻鳩垃圾game打手
既然無分別,你作為一個方形頭應該感到高興喎
每十年新一代都唔知頭唔知路

比佢哋中吓伏 話唔定有一次唔係伏呢
中國製無問題,問題係呢隻一本道垃圾打擊感遊戲
呢個在線人數應該做唔到假?
盲反都唔係咁, 呢啲邊忽唔單機?
樓主:全撚部都中國人黎/
鬼佬收左外宣錢做勢
樓主好撚癲 佢真心係覺得中國冇野好奧運成績好佢又唔承認,整到隻game好玩又唔承認
屌柒隻垃圾廢game就比人屈我係黃屍cctoy
人海戰術洗乜做假
無玩,但係有睇過下live stream覺得畫面風格都幾靚,係有興趣會想買黎買既game。唔好盲反/盲跟啦,玩過唔岩玩refund就係咁簡單,理得佢大陸出定邊度出,係好game就玩,唔好先屌啦

利申:會買
是但啦,唔o岩口味咪唔玩,
又可以download試玩, 試左又唔會少塊肉.
例如以下論述:

「為對抗『左膠』所以要撐黑馬騮」
「如果黑馬騮都唔掂,遊戲界完全淪陷」

人哋想玩咪玩 你理撚得人姐 cls
次撚次反擊唔到就開始屈毛你條友次撚次都係同一招為撚左上熱門真係乜都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞