有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
大陸出無問題喎

係班打手吹到宇宙第一神作肉撚酸囉
呢隻點會抵玩過Elden Ring啊,咪戇鳩啦😂
佢本身個background setting就係個死城你話空啲都合理嘅
笑到仆街

繼續駁你班賤種就get a life

唔回應就話潛水駁唔到

睇下邊個繼續回到最後要get a life
咁你沽死隻NVIDIA未?
咁你係咪轉用AMD未?
清 辛苦啦
遲d 仲有燕雲十六聲,影之零...
要撐住呀
真心fifa 600買完玩10個鐘都冇 依隻起碼會有動力想打 300食餐飯都冇左 神就一定唔撚神 個地圖整到好靚整到d位好似有暗路 行埋去又撞牆 打鬥都係咁 武器得碌棍 都係咁loop同一set技 輕重攻擊派生又怪 但真心算得上佳作啦
佢哋估唔到隻game咁成功心理平衡唔到
$300都嫌貴,就唔好打機啦

去財經台學人炒股啦
燕雲就似好野啦
去轉海洋公園或者迪迪尼都唔止依個價

更加唔好講,之前去老蘭玩1晚都唔止依D價啦

300蚊買野玩,真係出街食餐飯都無左,隨時仲要唔好食,又要比人黑面
大陸手機GAME真係好多都好搵錢
唔係, 係指d 好多野外位整到好靚, 但d 空蕩位無boss 又無咩特別野拎, 有d 浪費
係屌 但玩慣ds er 硬係覺得有野拎要行埋去
憑自己本事借錢
根本係一本道神作
最靚畫面,而畫面用UE5做。UE5係邊個既
有引擎做game既難度已經唔高,雖然我做唔到.

明明係似GOD OF WAR
但就被人話係似魂系
我唔玩開
我要買既話一黎就連DLC買都要7舊
咁你可以話唔洗買DLC既,買住隻ELDEN RING玩住先囉,都係4百幾

但用價錢比 黑悟平成2舊,唔抵過佢?

係PS上既作品,有邊隻可以平過佢又唔咪糞GAME?

老老實實講句,佢一定係抵玩又唔糞先
但你要盲踩係大陸出 外國GAME係正過佢既,咁無野好講
無打開機既打手係咁上下

乜都話魂魂魂
神唔神,要睇你本身理唔理解到西遊背後既諷刺
同埋隻GAME帶出既諷刺位
我都好撚後悔比左PR帶風向信左隻game係10分

點知我睇左D gameplay之後先發覺呢隻野最少12分
普遍玩家commment都唔係咩神作
只係一隻抵玩又拍得住3A畫面嘅game
以強國出品黎講合格有餘
但咩GOTY神作係班引戰撚/忽上腦果班吹大左囉
300都嫌貴既人,仲點學人炒股
跌一跌都仲多過跌3舊水
白卡仔係咁
折墮cctoy 一班霸住公屋冇價值嘅垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞