有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
依堆盲反咪就係小粉紅咁樣囉
毫無知識可言

平時講到自己幾咁醒係到自己FF其他新聞既陰謀論,入邊有好多唔同既野帶緊出黎

點知一到依D位成個ON9仔咁
西遊記諷刺唔知,黑神話比喻黎諷刺又唔知
淨係識得盲反 真係登依班人既父母可悲,生個咁既仔女出黎,係香港既免費教育下都係讀屎片咁
上面有隻狩龍人乜柒嗰條友,自己俾錢支那賺就得,人地俾就五毛講多句都嘥氣
你呢啲咁理性意見 佢地睇唔到嫁啦
兒登自己唔鍾意就唱衰你 同sweet baby 有咩分別
日本刺客原本好期待 但整個黑人出嚟 真係冇眼睇
唔洗諗, 簡單二分
慣左唔用腦咪輕鬆啲
世界圍住佢轉, 唔同立場一律收左錢
佢啞撚咗
呢個真唔真
成班傻閪來
幾舊水姐 打個機都要比人批鬥咁
要就外國左膠
要黑人/女權 就可以比寫評人寫好既 好多野都硬改就佢地,變左無哂本身隻GAME既特質係到
睇左成日兩個youtuber, 都覺得隻game 好普通
只係算做到無想像中咁差, 但又無想像中咁好, 整到算有心機既, 可以講話第一隻game 已經算係咁, 但減價自己都未必會買
連登:總之china 出品就係垃圾
正常操作啦黃絲喎
似諗緊點爻
你諗得通西遊記
再望埋依隻GAME既名,再睇埋個開頭
再玩下
就知點解會話神作
冇啦,tko 黎
同左膠一樣
300蚊有找既GAME,你去邊到搵呀
仲等減價?
足球GAME都講緊收你4-5百既時候
3A作收你300有找 比到咁既質素你,已經有賺啦
其實反個班有幾多個係真係有打機? 你問佢玩咩game 佢唔會答到你
屌隻game垃圾就黃

我藍撚過你啦
幾時有話比錢中國賺有問題?

係屌你班打手吹奏垃圾game

你用詞都露左黃屍底啦
我寧願俾3舊水玩呢隻game 好過玩隻gay佬黑人武士
垃圾遊戲打手

屌柒你地做隻垃圾就黃

傻鳩黃屍扮撚哂野
你好撚cringe
露底啦黃屍狗
你仲kam

方形頭
哇屌, 咁多痴線佬既呢度
佢3唔3A 關我咩事, 佢4條煙又點, 3A賣二百蚊唔岩心水就唔岩心水架啦, 焗要買架咩家下, 我賺左d 咩?消費既享受?我又無屌隻game, 都要俾人咬既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞