有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
係, 所以你都唔洗專登覆我既
入去屌完 記得講番聲自己係英國人
其實主要都係有啲五毛,踩黃撚借題發揮圍埋打飛機啫,主討論post大家都好正常

其實不嬲都係,百貨應百客,有時捧唔使捧到盡,踩亦都唔使踩到盡
點解咁多人問呢個問題,你覺得佢有咩係跟常規去做
事後睇返佢根本有晒眉目點樣回收成本,甚至去賺錢
只可以話我未夠認識中國國情
班傻鳩所有嘢都冇獨立思考
298有咁既質素算係咁
除左中國製會引起部分人不適
同第一章空氣牆問題比較嚴重外
其實冇乜挑剔位
又關ER咩事?我有提過ER咩請問?

有一條思覺失調既白卡佬
街霸個chriswong 都玩
我想知常規係點樣做法 可唔可以講吓?
佢嘅手法咪派你呢啲高級黑唱衰隻game
又依個講法
OK呀,我又可以講另1個講法

你係香港比幾十蚊去同間鋪買淘寶野,同自己比十幾蚊買淘寶野
咁點解要比D開鋪既人賺錢?

再講叫你10蚊買舊屎食,唔通10蚊舊屎好食D?
糞GAME就糞GAME同邊到出無分別 歐美地區都出大量糞GAME收你幾百蚊,咁又點睇?
日本垃圾GAME又少咩? 咪又一撚樣 你睇唔到唔買唔代表無
你覺得垃圾,但人地賣300蚊 歐美垃圾GAME賣你500 唔通500蚊隻垃圾GAME又會香D咩
連登Online最好玩
屌你老母 你自稱神作喎 無ER水平叫乜春神作呀
死打手 含撚啦 隻垃圾驚其實唔係差 無咁撚大個頭就唔好戴咁大頂帽 吹撚到神作咪個個憎囉 多撚得你啲撚樣唔少
係佢地唔明評價係要慢慢儲呢個道理
本身買view買like做水軍五毛呢d低裝野都係佢地發明
價錢同質素根本唔一定係正比關係
7舊水既3a星空可以係垃圾
1舊水既undertale可以係神作
黑悟空賣3舊水唔代表質素比賣7舊水既3a星空差
黑悟空賣3舊水唔代表質素比賣6舊水既gundam breaker差
好嬲喎記得食藥啦白卡佬

驚你病情又嚴重左啊
非啦

我哋連登移英手足係榮譽極右白人,專打國際線大外宣救港

一定感動到班鬼佬 del game 退款反共
FIFA FM NBA嗰啲呀真係教科書級喇

年年改少少又一隻
問題係有班撚樣 踩撚左3年 燈撚左3年
依家真係出 3年個班炒撚曬車

依家唔比人笑 唔比人bin?

個班重要周圍去負評 但唔敢留言
你所謂既主討論post大家都好正常

但你有冇睇到正負評?

幾百負評

所以你話依班人幾撚乞人憎

炒左車後 重要死要面 只敢負評 不敢留言
你當連登真係一個人咩,咩撚人都有架啦,你咁撚上心咪棧辛苦自己

你開幾個post,入面留言個班又未必係你講3年來踩個班,甚至你話3年個班係咪同一班你又唔知,但你就假設咁耐以嚟,以前宜家留言,負評嘅係同一班人,咁其實你笑緊邊個?bin緊邊個?

除非你享受個種大家圍埋取暖個種感覺,咁我無嘢講啦
淨係大j都玩
我已經可以宣布中國係黃既
steam DB睇唔睇到在線人數既地區分佈
我反而想知網上傳近7-8成係中國玩家是咪真
Madden
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞