有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
大陸 GAME 好少用 Denuvo加密
隻驚未出嗰時已經好多鬼佬讚好
班傻閪好鍾意屈人嬲
我都唔知有乜撚好嬲
你咪無車無樓無女既社會垃圾

除左識起底捉錯處人身攻擊仲識乜
3A作比300蚊有找唔抵屌
依句唔成立咩?
再講係PS上邊出得既,都要4-5百既時侯,依隻又幾唔抵屌呢

你硬要加埋個GAME既內容黎講既話
我直接D講,依隻仲抵過ER
黑神話背景係咩?一開波已經講左出黎,悟空你生定死我都要剷平你個花果山 都諷刺到咁樣都仲唔明?
西遊記都已經諷刺緊當時明朝比錢買地方官做山寨王架啦
依家黑悟空成個背景就係,悟空同緊成個天庭作對 你依家控隻馬騮都係打緊天庭神將係凡間既靚黎 你都係同緊個天庭作對
諷刺成份高到咁樣,300唔洗,都仲講ER比佢更好?
我睇幾個外國youtuber都改口由踩轉讚喎

你所謂既普通game做到同時220萬人在線?

知唔知咩係money speaks louder than words?你喺度點踩都唔夠有220萬人買左並且同時在線依個fact有力傻仔咪繼續踩囉
又圍爐

唔靠人把口認同係咪會死

完全將你無自信既kam撚性格表露無遺
新屎坑姐
人地抽兩句水 佢地即刻mon住個個post駁
跟住話人嬲嬲
支係會無腦撐自己友到一個點同香港相反
因為大陸game所以先咁啫一定要反
一齊擺低車匙連id 好冇邊個cheap d del account ok??不如算啦你返去tg谷圍爐啦
淨係畫面囉 入面無一樣野對得住3A大作依個名
利申 退左 垃圾驚
人地覆我 我覆人原來叫圍爐睇黎你現實真係冇朋友
手足唔好幫口 會話你圍爐
你係威既呢個回覆已經貼左啦

洗乜等我同意你貼
你講下3A除左畫面之外
仲要咩
講遊戲性係無咩可言架啦
講世界觀? 講遊戲故事背景? 講大局觀? 依3樣野,通通高過其他3A大作啦
真係辛苦晒你

搵咗咁耐先至搵到呢一個缺點

講真,一隻game如果最大既缺點係空氣牆,其實呢隻game已經毫無疑問算係一隻神作啦
條傻仔仲好玩過隻game
隔離post你d同事話無講過係神作喎
我點解要向你證明自己你challenge我我咪擺低啲terms囉,淆底咪講?再唔係你影你屋企出面個景,我又影下我嗰個,睇下你住公屋定我住囉如果你本身唔夠料你唔好challenge人地吖嘛,兩下就爆自己肉體咋
下,d youtuber 由踩轉讚同我覺得普通既意見直接關係?我要跟d youtuber 架原來d youtuber 突然發覺屎好食你洗唔洗去試下
你都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞