有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
無玩過真係唔應該亂評論,唔係嘅話俾人問多兩三句口啞啞轉移視線定搬龍門就好撚肉酸㗎啦
真係廢撚到
隻game 出左兩個禮拜
而你個comment 都仲係"唔係好又唔係差"
姐係冇講過野
day 1開始已經係鳩up
你直接話你逢支必反可能仲冇咁肉酸
真係唔知邊個盲反
我都係果句
你到底玩左未,邊度好邊度差,講多兩句
唔好淨係用遊玩人數同國藉黎評game
你唔係用遊戲性黎評論一隻遊戲既好壞,我就真係唔知邊個先係盲反
你同樓豬講有d 咩game就晒氣啦
佢根本機都冇打開
咩魂系呀咩係arpg 呀咩係3A作品呀佢根本唔撚識
我懷疑佢連手機game 都冇玩過
完全迴避有關遊戲性既評論

依個post既性質同佢本身出果d post一樣
咁岩見到隻game係中國出咪出個反中post反下囉
明明條友自己想帶風向,就話其他人係
「客觀講 隻game唔係好又唔係差」

「明明佢地玩係因為政治立場」

你第二句已經假設人哋玩唔可以因為好玩而玩,一定係因為政治立場先玩,咁你第一句又扮咩客觀話「唔係好又唔係差」
問心啦
好玩會得呢隻game8成係中國人?
自己呃自己到咁? 你自己返去大陸啲網睇下
跟本就係紅色經濟圈概念
多中國人玩就等於唔好玩,你咩邏輯嚟

截止8月30日已經賣出1600萬份,當2成外國人都320萬份,呢個數都反映唔到好玩?
有9成傻仔話好玩其實係指畫面靚
佢地個腦係弱智到分唔到唔同層面優劣
所以只停留係視覺層面
佢地亦唔會諗點解打打下會drop frame
明明其他3a大作唔會 但呢隻game會

樓主唔洗同佢地浪費口水
客觀上呢隻只係average既game
大致上係10年前既rpg質素添
咩畫面靚只係用ue5堆出黎 任何一間公司夠budget/時間都做得到
屌你個嘴
咕嚕咪用UE5整囉
乜公司都做到
大撚把3a會drop frame啦
吹撚到得黑悟空會
將打機政治化,多舊魚
咁你覺得邊度唔好玩呀?
你答得未姐
問極你都唔答
一路喺度鳩up
樓主你咁撚廢既
依d 留言你又唔覆?
用你邏輯都仲有300萬外國人玩
依300萬人又計落你講果個紅色經濟圈?

仲有你肯答邊度唔好玩未姐
成日叫人去大陸forum 睇
人地大陸人都唔係淨係打飛機,一樣有屌隻game做得唔好既位
你呢,到依家都淨係鳩up
佢地亦唔會諗點解打打下會drop frame
明明其他3a大作唔會 但呢隻game會

唔同版本嘅 GPU driver 都有人反映 drop frame
Intel 13/14 代 CPU 好多人反映 drop frame / crash

唔講硬件同 driver 問題
其實唔少 game 都有 drop frame 問題
如:刺客教條、哈利波特、巫3、Forspoken
後三者開光追後問題更嚴重

我成日試唔同軟硬件 / game setting 呢方面清楚過你啦
唔洗喺我面前 9up la
咁到底你口中嘅數字係喺邊到嚟
又想將評論人數當總遊玩人數?

我無喺 STEAM 寫評論係咪唔計我有玩過,
答下我吖喂

就係因為隻game正常小小,所以已經跑贏晒出面堆lgtbfku既垃圾game,你睇下岩岩同期sony出嗰隻垃圾
白金 trophy/成就呢啲係來自垃圾xbox360 開始俾小學雞一個on9框架 去玩隻game, game應該可以再自由啲

最睇唔起依家啲細路拎白金做bragging rights, 其實係本性遍服從奴性
歷史上咁多隻game 好玩就全世界都多人玩
唔好玩就全部唔多唯獨呢隻係咁多中國人玩
就知道呢個比唔係因為好玩所以有啦
成班小粉紅愛國情上腦
你又痴埋去同班十陸仔圍爐
老實講唔係因為空氣牆
絕對對得住年度遊戲個朵

利申無玩,無玩開魂系遊戲,但睇畫質同gameplay 的確係唔差的
但口味可能真係只會係漢字文化圈會玩
答親都無關遊戲性
除左捉住多中國人玩你仲識講咩其他野
唔好再鳩up
你答得隻game 邊度你認為唔好玩/好玩未
樓主唔識打機亦冇打開機
你同佢講邊隻game好玩邊隻game係垃圾佢唔識分的
佢最主要想借中國game大部分得中國人玩(佢覺得)黎踩隻game同反中
佢由頭到尾都冇諗住同你討論遊戲性
以為你有咩偉論 結果關於隻驚內容一隻字都冇講
佢根本冇打開機
問足佢幾頁都唔答我
真係好基本既嘢 只係佢地未出過3a大作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞