有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 212 Dislike
我依家就係開post bin
佢敢入咪入 唔敢入咪谷住谷住睇我bin羅

當日有幾串 今日咪比人bin得幾大力羅

我有bin屍post 搵埋3年前既post 你可以去參觀下
7-8成係講緊 steam 留言評論個到

班友係到講d唔講d 誤導人以為8成係中國人玩
正負評你更加判斷唔到佢為咩正負評啦,佢負評中國製,負評隻game廢,定心情唔好先負評,鬼知咩

就好似我上面覆,你假設以前踩隻game, 宜家踩隻game, 負評個班都係同一班人,咁又係唔係呢
估唔到隻blade 0 都係,反而依隻有興趣
假 英簡中各佔3x% 其實你睇global sale全部國家都係依隻game都知9up
label唔出名,題材雖然在華文甚至日本都叫ok但始終唔太大眾
大作風格相反宣傳不足甚至偏向保密,正常廠商會好緊張一嚟要為公司建立地位,二嚟回收資金去製作下隻作品,如果一開始就確保到一定賣上就講得通,結果限制咗佢自己,如果有留意同期嘅mecha break可以話係雲泥之差,mecha breaker個制作陣對遊戲個理解度極高,十分理解玩家需求,雖然係唔同類型嘅game,但睇得出邊個有熱誠去做一隻game,邊個比較貼近市場
正負評你更加判斷唔到佢為咩正負評啦,佢負評中國製,負評隻game廢,定心情唔好先負評,鬼知咩

我咪講左佢地只敢負評 不敢留言
依家係佢地唔敢講 3年前就敢大大聲
依家炒車只識負評

問題係佢地唔肯上水 我不知幾想睇佢地偉論
點樣否認隻game 點樣講自己冇炒車
連登仔話乜就乜啦
我自己就覺得值8分
比上不足比下有餘啦
「集體bin連登仔屍」 三年前 2021年既時候 「黑悟空」post , 睇下有幾多連登仔敢覆…
https://lih.kg/3767432

比埋個post 有3年前 點樣踩法

我純粹鐘意bin屍

當日越串柒柒我bin得越開心

捉人錯處不嬲開心
我驚佢地班移英外賣仔英文唔夠好比班大外宣鬼佬串到唔識講野咋
樓主辛苦到呢
你有閪玩過咩
樓主一早棄咗post最典型賤種
連登真係平行世界黎越反越紅
平日生活記係兩點一線 屋企超市
買野就this this this
真心呢?
單係twitch 已經一大堆外國人玩喇喎
定又係收左錢
一擊脫離
Pin完comment都講唔贏搶唔到話語權
就潛水當冇事發生 唔洗為自己柒左既言論負責
賤種 應承我唔好原諒佢
又妖言惑眾

移英手足自細英式教育 + 西方普世價值,一早融入白人社區,一到 weekend 同班鬼 BBQ

全世界都知香港人係人材,一到步就有 manager 位爭住要啦,洗同蝻蝗蛔蟔爭做貨 deliveroo 咩
大角人
打下機姐,政治上腦咁成班細路仔

支那野狗上綱上線
連登不嬲係咁 想反一樣野首先擺佢上神枱先
人地班大角就係政治上腦先去玩
係就話香港人政治上腦所以唔玩
呢隻我都想玩,不過想等gamepass, 唔想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞