有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
咁呢隻又唔係香港人整
點解 成班連登仔咁開心中國柒出國際
咁點解9成以上玩家係中國人
扣除中國人 有幾多外國玩家真心覺係好高質
最多係唔柒
Trailer 有嘅嘢 佢都幾乎有 冇呃人
依家嘅環境嚟講 算係良心作品
好多歐美大廠都做唔到依樣野

好唔好玩就另一回事
你條傻西連steam評論係咩都未知就收皮拉

你以為steam評論係連登討論區睇youtube當玩咗個啲撚樣呀?
要買game架on9仔
當case study咁討論啦
中國內部吹咗幾年都係靠民族主義同反女權去炒話題
出到公海就靠反DEI浪潮刷存在感

睇得出來來去去一個pattern
就係根據唔同地區市場 不斷借當地嘅政治話題引戰 對住部分死硬唔買或者有少少批評就鬥批鬥臭

即係利用完政治流量又要反咬公海政治上腦

利申 唔同意隻game係垃圾 不過已經唔明班打手fans駁緊乜 講中國製呢個事實都要咬 真係惡過共產黨
我都只係講係大陸game
而且只係話唔係特別好
咁都比人屈政治上腦
好,幫你推
樓主登到
手機game廠成日買假下載數同在線谷上磅
其實會唔會steam數據都有得谷

例如假數據業者本身就有大量假steam acc
而廠商就提供steam key, steam api game id等等,
然後程式loop住acc list call下相關api就扮倒online,
或者cloud service開好多instances run個廠商提供既特別迷你exe 唔係成隻真game 淨係有steam api既部份
唔駛真係幾十萬部機/vm人肉慢慢開起成隻真game都會刷倒在線數據咁
今次lgbt係中國遊戲界恩人
😅😅😅
突破盲點
過多半年再開post

個結果會好唔同
我諗對鬼佬來講佢可能係等於一隻7-8分左右,好有中華文化氣息嘅decent game,始終佢地政治包袱無香港人咁重。

但鳩吹10分9分神作果啲,又話咩鬼佬都讚果啲我又覺得你五毛得好唔敬業,鬼佬唔通唔可以收錢講大話?

呢件事值得討論嘅反而係,中國業界終於唔駛大幅侵權/參考人哋文化去整game,真正嘅啃老(吳承恩)成功
果啲係咩人心照啦

都係果句,只要你唔認同自己係佢地一分子,佢哋high唔high關我哋鳩事。
肯定收左錢啦
cctoy 講中國野嗰陣不嬲都慣左用世界第一去對比
中立
你走寶啦
https://x.com/Dexerto/status/1826378755213832613?t=d-Aj7Y7XbacRSDdRqrtHZw&s=35

Asmongold話係今年GOTY
想問下佢係咪又係收左錢做五毛打手?

多人玩+壓倒性好評
幾乎全部都係大陸仔流量
隻game係唔錯嘅 但今次單睇steam評價完全唔準

link:
https://x.com/simoncarless/status/1825818693751779449
咁樓主話係垃圾 game點睇
推到神台級再無限放大缺點
隻game第一幕已經係諷刺緊體制
你有冇玩過先出comment? 咁你同小粉紅有咩分別

大陸仲有好多睇得明ge 人,好撚多人只可以背後屌
佢可以有佢自己睇法,無問題㗎喎。
自由社會就係容許有不同聲音㗎啦

你覺得佢唔啱,可以同佢argue,你咪又講吓你理由。 Even你覺得佢係10分神作都得㗎。

一個聲稱有言論自由嘅社會,唔係應該係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞