有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
點樣基本?
近幾年D 3A大作你又數下有幾套一定好過佢?
啱啱打爆咗一周目,老實講好玩過臥龍Elden Ring隻狼,故事改編編排得好好,故事內容有深度,雖然有啲bug,但都有好多驚喜位,尤其是係最尾同大聖打嘅時候。而且隻game $300平撚過其他同類遊戲一大截。算係咁。

結論係真係好玩抵玩,係人都知佢呢隻game宣傳係搵咗好多打手,買流量買熱量亦係事實。但係呢隻game都真係好玩。
原來講緊自己
隻game 玩都未玩過
見到係中國人出既,多中國人玩既就走去屌
問你點樣好玩點樣唔好玩就笠水
同聽完街邊啲傳銷去買嘅呀婆冇分別
都係冇獨立思考能力,踩都講唔到咩理據
油頭毒L係咁架喇
現實中冇其他成就或滿足感
快過一般人打爆隻game會令佢好high
每個post都一樣
一屌佢就話你五毛
惡過共產黨
乜水黎
條撚樣刷下正評為左上熱門咋嘛你地又陪佢癲,你睇返條友奧運d post就明
你唔係有source? 又要自己計?萬一計完發現你係錯嘅你會唔會say返個sorry?
唔會係樓主錯 一定係你計錯
再講就係班鬼佬收左錢要局住玩
你再駁就係話果班係中國人扮鬼佬
你都仲係再駁既,佢就屌你係5毛
我覺得成隻game最正係每一回最後嘅過場動畫,繪畫風格回回都唔同,又有意思,我好少玩單機遊戲,唔知其他係咪咁,但呢樣嘢我好buy
咁又係 我地大黃圈成員點會錯 就算殺人放火強姦打劫做老千幫馬會舖草皮都高尚過班藍絲支那種幾百倍
有班人好似帝吧啲撚樣咁四圍出征,跟住就屌返其他台嘅人,話人係毒瘤
大部分game都係一個cut scene 就轉去下一章
黑神話6 章遊戲既過場表現方式都唔同
係好有誠意
trust me bro
300蚊,睇個過場動畫都抵啦
出去睇套垃圾戲都收你百幾蚊
樓主下次想開post 打飛機既話攔返去你既時事台算啦
你乜撚都唔識唔好離開你個狗竇獻醜喇
一般貨色,賣女啫,過咗一個月無人講啦
好多人都係咁
一邊屌共產黨獨裁專制
實際上自己都係咁嘅人
小粉紅咪咁樣囉
只論立場 不論對錯
無計 本是同根生
睇咗條叫春片

佢哋又真係好比心機去 model 唔同動物嘅動作

我見出嚟效果係啲 boss 好鳩迫真。
可惜因為空氣牆
中國製
所以係垃圾
樓主俾人屌到深潛
樓主請開(2)!
要人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞