有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
隻隻字都明 但加埋一齊睇唔明
講mu 9?
樓主,點算
就嚟失守喇我哋
岀面個個都攬隻game

面對中共滲透,五毛密集的攻擊,遊戲台巴打們已疲於奔命,遊戲我一點都不懂,你們是專家, 希望大家互相體諒吧
LIHKG 罷玩遊戲及開發商 list 一覽

遊戲引擎
所有 Unreal Engine 開發的遊戲
Unreal Engine 是由 Epic Games 開發的遊戲引擎,
Epic 騰訊佔 40%。

遊戲開發商
Platinum Games:投資比例未披露
Leyou:投資比例未披露
Slamfire:投資比例未披露
🇨🇳 Game Science(《黑神話:悟空》):5%
Activision Blizzard:5%
Paradox Interactive:5%
Frontier Developments:9%
Ubisoft:9.99%
Bluehole(《PlayerUnknown's Battlegrounds》):11.5%
Kakao Games:13.5%
FromSoftware(《Elden Ring》):16.25%
Netmarble Corporation:17.7%
Dontnod:23%
Funcom:29%
Larian Studios(《柏德之門》):30%
Fatshark:36%
Epic Games:40%
Techland:67%
Grinding Gear Games(《Path of Exile》):80%
Supercell:84.3%
Sharkmob:100%
Sumo Group:100%
VISUAL ARTS:100%
Riot Games(《League of Legends》):100%​
Feel到你嗰種大賢者大智慧嘅氣息
買咗,玩完第一章之後就唔想玩,
唔覺有咩特別好玩,最多係一隻普通3a大作,
同elden ring 一樣唔啱我口味,不過我覺得elden ring好玩啲,起碼唔使行地圖行得咁辛苦
反而嗰陣玩戰神打到拳拳到肉嗰種感覺真係玩到唔瞓覺
不用分享下大家今日block咗幾多個吹奏呢隻垃圾大陸game嘅人?
我先!
26個!

屌晒你哋老母!

大家要堅持!

我哋依家基本上係作為成個遊戲業界嘅曙光!應承我!一切守住呢一片淨土!
推!
各位同我守住!
樓主 小島神都retweet 悟空
我地應該企邊一邊
辭工抵制黑悟空
Day5

天氣晴朗,但我心境不開朗
本身連份工都辭埋諗住同樓主呢種有識之士並肩作戰,一齊喺打擊五毛唱好呢隻大陸game嘅風氣,點知戰況一落千仗,收到風樓主都買咗豪華版了
唉,唔知仲頂到幾耐
唔敢上水
又要返去CCTOY圍爐
等玩老翻
小島已經淪為中共嘅喉舌
我哋正式宣佈要抵制佢所有game
辭工抵制黑悟空
Day6

天氣時晴時雨,同我心情一樣
去到每一個黑悟空post到進行抵抗同反駁,只會俾人當馬騮咁笑希望樓主可以返嚟主持大局,手持八百正評以君臨天下之態橫掃班5毛

快回來啊!
樓主:上咗深圳玩,返到香港先再同手足作戰🙏🏼🙇🏿
樓主死撚咗?好擔心
白金完黑悟空先返嚟?
卡緊曾志偉
藍: 你唔鐘意玩姐係為反而反 唔客觀
咪攬囉. 咁鐘意大陸
黃:你唔鐘意玩姐係為玩而玩 唔客觀

又多隻五毛
自己睇
https://gamalytic.com/game/2358720?utm_source=SteamDB
個網嘅數據係直接由steamDB到拎,14.4m owners有80.9%係中國區。
事實上係多,酸人之前你手上拎到咩同人比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞