有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
真係陰功,劣幣驅逐良幣
其實我有個差唔多嘅體驗,好多年前去家品店買個燒烤夾有2款揀,一個$3一個成$10外觀幾乎一樣,$3果個強國制,$10果個日本制,一拎上手就知點解日本制果個值$10,但事實呢我好肯定10個有9個都會揀平果個,因為抵屌慳咗錢
兒登好多未夠年份嘅 [廢老] 佢哋本質上同城市論壇亂屌係公園揸住份報紙教各覺領袖點管理國家嘅阿伯無咩分別
只係年紀細啲咁解
收割完正皮 駁唔到屈人五毛算
直播大佬 Asmongold 讚黑悟空 9.5 分 goty 料
佢一定收咗共產黨錢吹奏垃圾 game

手足們一齊入去衝爆佢 chat room
齊上齊落 be water

https://youtu.be/_Cg3PYKs7Ko?si=2pbYpLW8Y0UYvXYb
https://youtu.be/_Cg3PYKs7Ko?si=_7DlmcRhkCPt8rqw

Asmongold話GOTY material
連登話垃圾
打機唔講遊戲性?打機黎做咩 你都幾搞笑
咩世界觀有隱形牆咁威水呀 高過邊隻3A大作呀
拎ds er黎比? 唔好玩啦
神作……. 屌你老母 唔撚好侮辱ER啦
唔洗太上心
我懷疑佢唔知空氣牆係乜
你講得好岩 攻擊模式千篇一律 成個戰鬥系統都唔抄 抄得一半賣300蚊 好正常
等如兒登仔住公屋一樣

我都有個差唔多嘅體驗
係咁話公屋好住過私人樓
一個幾千蚊一個月 一個成一千萬
我肯定10個有9個都會揀公屋
因為抵屌慳咗錢
垃圾 game 都 stream 12 個鐘

我黃絲表示好嬲好嬲
依個真 要抄就抄埋 抄埋今年真心冇咩game夠佢好玩
其實都無咩好講既,好多野最近開始有成績係事實,
遊戲又係劇集卡通又係,
有成績又唔係話可以同世界一流既比較又係事實,
其實好客觀姐,係大家d情緒唔太客觀。
Saved你老母咩真係有屁就放啦
有乜抵唔抵屌
300蚊唔啱玩就唔啱㗎啦
我夠話elden ring 450抵屌
有冇追住你不停話一定要玩?
用FIFA比仲攪笑係你強逼症年年買
好多人都冇再玩
你係五毛
on9 我唔參考啲真係有買game既玩家評價
唔通參考你地班冇買game日日屌到好似睇片就知曬隻game既傻鳩咩 好撚肉酸呀
試吓講多少少點顛覆法
玩任天堂啦
又係你自己拎YouTuber嘅意見出嚟講到而家你又話啲YouTuber嘅意見唔重要

拎白卡就唔好上論壇啦
果啲叫浪費唔係叫抵屌,真係百貨應百客
係呀 你覺得普通都同我哋無關係
Gamer嚟講 樂見中國game掘起
睇手遊就知 啲女女又淫又正

起碼中國公司知道大眾要啲咩

好過歐美畀班垃圾左膠掌舵
雙性人gay黑人醜女肥婆
良作尚可 神作吹大左
我係睇gameplay 唔係睇youtuber 講隻game 架喎
你知唔知呢個世界有gameplay呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞