有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
整講遊戲性啦 如果佢解決到空氣牆同武器種類應該都升幾個level 隻game 130gb懷疑拎晒去動畫到
垃圾堆中有件似樣少少仲唔打哂飛機咩
應該係你,得你嬲緊
如果佢可以做到偷/搶敵人啲武器+合埋本身啲招式就正
空氣牆 打法單一 地圖指示唔清楚
要屌大把野屌 抵玩就抵嘅 神乜鬼
成日話抵屌都唔知邊忽抵屌
個game play時數咁短又一本道
你仲傻到用elden ring 去比
elden ring 時數同變化多呢隻好多初出都係五舊
你話當普通game支持下冇所謂
唔好吹到咁誇好唔好
師兄你俾人撚到傻喎,300蚊都勁肉緊
如果遊戲性就上唔到神既

但故事同背後諷刺位 再加埋可以大陸過到審,比係大陸上架 依到已經夠哂神
D立棍花棍真心冇乜撚用 你話有得無雙咁派生就話
大機會 啲過場動畫都好睇
Elden ring幾時要五舊
Lies of p 都係一隻好game
但係西遊記點樣都會投入過木偶奇遇記
我玩呢一隻開心過lies of p
西遊記有感情分
不嬲都話7 8分game 係有幾個白卡係到打神作稻草人
你惱羞成怒勁撚嬲

咪唯有幻想其他人都係失敗者
唔屌得架

一屌就要get a life
樓主不嬲出post style係咁
明明自己都係政治/理念行先,盲目反支反港,其實都冇問題,但好心唔好扮理性分析,寧願佢直接鳩屌
佢之前有個post又係度講英國冇歧視,所有人覺得自己比人種族歧視都係自己心理有問題,好好笑
嗰時初出玩好似450
當5舊俾多佢
廢事佢再用elden ring 同呢隻比話好抵好抵
最攪笑佢上面又回人冇玩過elden ring
大陸 IGN 評測 10分
但佢之前係愛國愛港架喎

黃屍洗底
又要盲反又要扭哂屎忽扮中立

如果日本出就會話好正好正
你要講唔抵屌既,實有大量野講

單講係PS到上到仲要唔超過300蚊已經好過好多垃圾GAME好多
唔講其他垃圾GAME
1年1隻既運動類GAME 賽車GAME 依D都要放低5百幾
EAFC 25標準版 $549
黑神話:悟空 普通 $298 豪華版 $368
有邊樣唔抵屌? 價錢上唔抵屌過隻ELDEN RING?
玩隻手機GAME 課1PACK都要788啦 300蚊有找唔抵屌既話
你搵隻抵屌過黑悟又同黑悟一樣係3A作品仲要係新作既出黎睇下
班打手咪又係唔屌呢啲所謂引戰撚/忽上腦
一彈隻game就話人盲反 吹下風當正反sb先鋒
根本本是同根生
Elden ring都有人反啦 再低啲仁王都有人話垃圾啦
學強國人話齋 一粉頂十黑
見到個個用 ER 呢啲神作來比較,間接證明悟空已經係水準之上啦
我有乜嬲大佬你要靠tg谷先識到人我真係唔知邊個先失敗喇
21年出宣傳片果時
個個係到屌,雞棚/出到再講/出到黎有6成當佢贏

但3年後出左黎
同當年宣傳無分別,其實已經贏左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞