有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
屈毛?
係時事台 果班5毛連一個冇意義嘅青情都可以追擊你
咁都叫駁唔到? 定你扮盲
平時果幾隻出晒名嘅藍絲小粉紅你當係香港人呀?
有一個鬼佬玩=好好玩
然後無視9成以上玩家都係中國人
如果客觀好玩. 點解個玩家人數比例咁奇怪??
明明係成班大陸仔盲支持 吹到係覺得唔好玩嘅人係盲反
你要盲反既,點都搵到點出黎反擊
其實講多都哂氣
入左你眼,係你要反駁既時候,已經贏左 根本無需要再多講
為串而串

講緊自己?
又一大班人去交智商稅
大陸一向做法係引導輿論,其他國家都有,但係中國做法低端,一睇就知
你條撚樣自己知自己事啦你想上熱門用下創意好過啦我唔撚知佢地邊度人啦,但你條友為乜就好撚清楚囉
Asmongold呢定係又收錢
IGM呢啲算啦
Switch上年隻DQM3
又Hea又唔靚
我玩完都覺得嘛嘛
都7.5分.......
仲要樓主移撚咗民都仲咁關心大陸game喺連登「帶風向」嘅問題,真係好有心
條友不嬲奶開共
不意外

樓主之前話佢英國未試過歧視,但被人歧視肯定係自己問題 
支持本國運動員大部份都係本國人啦,除非靚仔靚女/本身好出名/好勁,唔係點會冇啦啦撐一個外國運動員,分分鐘睇都唔睇啦
中國人口多咁多
又話作者辱華 點解中國可以玩?
出到就唔係爛尾啦

同埋係連登仔係人地整緊個陣話爛尾

變左做 好似真係爛尾過咁
中國人口咁多 點解其他game又唔會有9成以上中國人評論仲要好評? 得呢隻係9成以上大陸玩家?
條友移咗民都用馬會app益香港政府
仲有公眾假期當al 條友大把柒嘢
其實係咪似隻狼,仁王嗰類?
類似,有啲位都有「參考」,不過唔伏
:你唔理政治,政治都會嚟搵你
:生活上面所有野都係政治架啦

黃絲笑撚死人
有冇黃 game 推介?
所以果九成玩家加埋有幾多人
賣左幾多隻呢?大賣都唔叫有成績叫咩?
隻game要同邊隻其它game玩家比例一樣先叫有成績呢?
整個乾沙牛河出來外國人唔食你就話佢唔好食 係咪咁既意思?

根本隻game好唔好玩岩唔岩玩 係個人問題
你勁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞