有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
垃圾驚都可以多人玩

傻閪仲未明人地hit乜 吹撚到文化輸出簡單版魂系驚比你講到間諜武器
垃圾玩開垃圾就覺得垃圾正
user評分同媒體評分高
戰鬥有育成 技巧 屬性 而且部分支線真係有劇情 對劇情 人物刻劃真係有影響
FF16個類真係乜都冇
講review only
我問緊點知2m concurrent player 有8成中國人?
咪中國版ff16

兩隻都係垃圾
劇情係好睇 但個開放世界真係做得差 玩到啲人會瞓着 日日做埋啲重覆嘢 好似返工咁
有人玩咪得你吹咩

依家人地隻驚就做得起 你就繼續眼紅啦
cctoy 覺得係就係啦,事實呢隻 game 一定唔係神作,但300蚊抵玩+好玩囉
咩國GAME都一撚樣咁宣傳架啦, 鬼佬日本仔咪一鳩樣.
打機首先睇題才, 其次畫面, 好唔好玩真係要拎上手, 你講埋呢D野都無鳩用.
利串: 無打算買, 睇YOUTUNE算撚數.
佢上次英國 post 已經俾人撚到傻
呢個先係令佢達唔到最好既原因 同小遊戲太多
但整體上有既野都比到 以RPG game計 所以評價高都正常
但今年如果真係ff7拎證明今年真係大game荒

steam最多只可以分到comment 比例
屈黃唔係應該開心咩?而家做黃絲好羞家?
睇唔到睇唔到好撚嬲好撚嬲
即係個個話8成中國人玩都係鳩Up

調轉講 16萬人留言有冇一半有玩都係問題
你成家黑鬼女權屎忽鬼又真係難搞
你自己又係死基佬係咁瀨屎
隻game 好唔好玩我唔知,但由之前活俠傳都confirm steam 個評論比班大陸人洗,殘體評論下下好似第二個世界咁
班乞衣300係到左度右度
隻game賣得你有得分?

哦….明啦
攞去買淘寶野都唔買垃圾game啦
所以計唔到 加上 中國人一樣可以轉去其他區
淘寶都大把烏克蘭之類嘅低價區AC
所以咪話好玩過佢嘅原因 悟空章章都有唔同boss打 又有唔同招學 唔會悶先
咁好唔好玩先
好中肯
話隻game好差又唔係,但吹到神作真係誇張
少少野都拉到「民族自豪」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞