有班傻仔仲未知道大陸Game嘅宣傳方式 比人帶到風向以為隻黑悟空真係好多人話好玩

1001 回覆
911 Like 213 Dislike
有咩game比得上elden ring呢種作品?
睇左人玩,入面啲地圖純粹一堆ue5 assets,地圖勁空冇乜怪咁,又冇map唔知要去邊,好易蕩失路唔知自己係邊,然後係難度太易,冇咩成功感
佢地不嬲有新game就玩架啦
dragon's dogma 2出果陣都係全部人都即刻玩架,咪又係垃圾game
好多傻鳩接受唔到現實
連登仔又盲反
不如睇下最近西方d woke game先,對比起上黎呢隻真係神枱
其實係好多西方媒體都唔講姐,好似ign 咁,都係見佢好評先係咁出片。之前仲有個人出文話咩sexism, 又唔夠diverse
最開頭個trailer係假,係後黎騰訊比資金佢佢地先請到人做到出黎
號稱支那第一隻3A「大作」
起一起底都知條傻鳩咩料
得支那內部推
所以宣傳上有咩特別?
講完一大堆野都唔知你講紅
elden ring係就算唔講game play,淨係講個back story都可以講成個月,係好撚癲既神作
咁講法cyberpunk 2077開頭d trailer都係假,仲要1半都做唔番出黎
見你扮到唔care 又要咁上心專登覆我, 比個禮貌都要覆下你既
所以cyberpunk咪比人話scam囉
仲要搞到退款
其實你就真係盲反嘅你唔係覺得自己好理性呀
你勁多負皮
你真正睇下歷史先啦
隻game差唔多七年前話整
整咗一陣又話冇錢, 成間工作室去佐整手遊
之後又話重新開始開發
之後又話技術上有難度整唔到
之後中途由爛尾唔整 。
搞下搞下拖到依家
人地冇講過公開發售日

星際公民2016年開發 到今日都重係開發緊
Dl落嚟試玩下 唔好玩咪refund囉
最多都係浪費人生一個鐘啫
主流都係話隻game ok好玩(7-8)分
上面講個堆遊戲缺點好多評論都有講到
支那仔都係吹出到隻正常好玩3A
係堆盲反撚打稻草人話風向物物物然後話隻game垃圾
Horizon AC個堆罐頭game都未撚屌
間間大廠跑數淨係出服務型遊戲/Remake
得返獨立工作室有良心出game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞