(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區244新手問嘢睇#1

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
af就鬼佬多
毒巴3餅仔都hit 唔到depth 又rerack唔到要人幫
如果用佢把尺度,佢係咪嗰啲ego lift,柒form,無訓練痕跡嘅人
都唔知計唔計有實力
絲打真絲?

如果係咁,應該男女差異。我唔介意同阿叔/西蘭花溝通,而且通常都大機會交涉成功。

但過往經驗,就算我好有禮貌都好,同女會員既溝通都係麻麻。如果對方係好撚專注操緊野,就算佢組間休息我都寧願等/唔打擾對方。但實際情況根本唔係咁,個屎忽坐實係到㩒電話/睇片/覆message,不如番屋企啦
都冇咩分別
不過我會放佢肩外旋個動作落熱身到
試過有妹豬冇力抽狗臂架
有時都忍唔住要幫佢
重點唔係幾多個動作,重點對於你自己係要做得重,做到力竭
乜都拎最重就得㗎啦 飛膊20kg 單邊就一定大
但佢都蹲到4餅 不過都係要俾人審判下
你係時候要過去行山po傳道
係真絲 大叔/認真操嘅我覺得無乜野

我個場嘅現象係
南亞狗:空氣打拳 講野極大聲 通常好大陣香水?味 但通常見你女人都會讓你退避三分
西蘭花頭:一班人一齊黎 鍾意輪姦部機搞到要等好耐 通常無手尾唔執餅 啞鈴一地都是
霸機撚:無分男女 女嘅比例多啲 問佢仲有幾組通常會閪面
乜都唔識鳩做嘅學生:完全唔識規矩 仆街攝石人 鍾意唔保持張力做機下下餅撞餅
自拍女人:棟枝腳架係路中心對所有人視若無睹
140幾正評健po好似未見過
我撐你
冇234我覺得直頭冇資格買whey/gym 衫
新手半個鐘上落蚺蛇尖係基本?
所以我裸體操同飲gym bro 精
Lat pull down 臨尾3下 三頭同膊都有啲酸係咪正常
頭十下唔覺有野
發覺好似拉太低先會咁
如果隻手落到地面平行就唔會 再夾落去會feel到隻手借多左力
咁唔好拉咁低
大概落到下巴位就夠
另外熱左身先操野做下in/external rotator cuff stretching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞