(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區244新手問嘢睇#1

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
收到風毒能生巧見工自己帶rack bar 餅
屌你老母嗰日squat完再split squat真係嘔撚咗
split squat呢d咁殘暴不仁既動作應該立例禁止
年頭一批,年中一批,凍d就會消失
睇你想要塊面定大隻囉
飲粉又唔一定會大隻 自己諗
佢成日提住重量應該係佢好想玩到重想型9人 點知自己實力唔夠又玩極都玩唔到好重 所以眼紅人地鳩推都大力過佢 所以就唯有搵啲新手或者睇落冇訓練痕跡嘅人嚟笑攞優越感
公道講句,佢真係推2蹲3 reps
毒老師玩膠之外都會認真答下問題的respect
見律師都係咁做,再低多格bench咁
唔好咁啦 佢都係想搞吓笑姐 雖然真係唔多好笑
佢應該234餅係做reps, 有實力又串鳩你
點睇
希望247唔好再獨大多啲AF GO24 SNAP
efx
pure 先係王道 我寧願比貴d避開d南亞人 阿叔 打卡 學生
笑死,你係咪未遇過個批難頂港女?

記得個時Barbie上映, 見到條八婆戴個勁大隻字既barbie項鍊,拎個5kg啞鈴霸鳩住個roman chair做back extension。好撚想開條八婆波,但條八婆又係麻西煩樣。反而247少呢種八婆
根本就唔應該用重量去串鳩人,就係佢d咁既撚樣搞到健身風氣咁差,佢又係咪一開始就做到234餅,大佬啊 人人都係要練出黎架啦,唔通佢又無試過做輕咩,淨係識用d餅黎打飛機,我睇ptt reddit呢d,99%既人都係會鼓勵人地 而唔會咁樣去侮辱人,如果要咁樣比較既話,一定比唔完,人人強項都唔同

佢咪就係好似你地番工見到d老屎忽咁,做熟做耐左就係到撚鳩d新同事 又唔撚肯幫人教人。 你話我認真撚又好點都好,至少我覺得香港做gym既風氣真係唔夠好,而家咁多人做gym 更加應該改善,而唔係哦 你上左位就唔撚理 淨係笑鳩人撚鳩人 小圈子 見重拜見輕踩

佢串鳩唔到我,我亦都唔認為自己係咩有實力既人,只係覺得做到幾多餅都好 都唔應該因為咁而去串人,最驚係佢咁樣所謂講下笑又唔好笑既言論,令到現實愈來愈多人覺得我做得重就可以屌鳩你 就可以叫你死開唔好阻住我操野
唔得嘅 嘈交點都要自貼嫁啦
你連池美麗都岩 好難想像師兄你有幾饑渴,都難怪人地覺得你會想溝佢…
pure係新界完全無場
247南亞狗 西蘭花頭 霸機撚 乜都唔識鳩做嘅學生好似難頂啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞