游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
霆鋒只係懶型 活自己世界 但一啲都唔黑人憎
其實游狗成晚三個幾鐘
就係一直撚鳩JFFT
睇下佢兩個幾時頂唔緊
爆鳩佢
但到最尾都天光
米爺同床狗都無爆鳩佢
佢自己都唔想玩落去

有乜可能三十幾歲人
會唔明個道理同做唔到?
除咗有心撚
唔係就真係有病儘快睇醫生
換來一句「你真心膠」
想修哥好就Pin la
遊學修跟本就垃撚圾,收皮啦
有條片講同居生活睇佢鬧條女就知 自大乜都要話晒事 唔明Jessica鍾意佢啲乜
阿修做咗老闆之後咪終於成為咗佢以前最憎嘅人

不過佢會覺得自己係好老細
Emotional lesbian
劉鳴煒個阿叔劉鑾鴻先係叫細劉,即係大劉劉鑾雄個細佬
劉鳴煒就係大劉個仔

左起:大劉劉鑾雄,細劉劉鑾鴻
做到某啲位
個人就會飄同神經刀
佢而家就係咁
即係點?
掟Jessica落樓?
修狗BB拎哂成個人生出嚟
崩到成碌柒咁
都想討好連登仔
根本就係連登仔隻兵
游學修成日放大負面留言 支持佢嘅就唔放注意力 佢唔改善嘅話 遲早會崩潰患情緒病
游學修根本就係人人最憎個種連登仔
成日覺得自己懷才不遇又憤世嫉俗
自卑底要靠踩下其他比自己差嘅人去抬高自己
所以先日撚日講自己唔睇連登
但就最鐘意靠踩嗰部分最差嘅連登仔去抬高自己
永遠唔會見到佢讚其他人
游學修 冇人想知你出道咗幾多年幾撚巴閉 好撚煩啊屌
EQ又低 又要做大佬要面 又要一言堂 又要偏執 又唔肯認輸 又乜都爭輸贏 又唔聽人講嘢 又乜都情緒化 又在意其他人睇法又扮唔care 又唔睇人面色 又KY 又乜都自己啱 又將自己價值觀帶落人哋度 又唔係演技好 又唔係idea勁 又抄idea 但又覺得自己懷才不遇 又係觀眾問題 又係hater抹黑 人又小氣 門面又唔做好 欠缺社會化又以為自己真性情 口抹遮攔又以為自己敢言
其實JFFT 都經歷過好多公關災難 先去到有今日
我唔係成日睇
都記得咩 雞翼發老脾屌錯人 之後再走落街搵100個人自拍
仲有床哥N年前都有幾單

講真 你游學修 點講都係有料
然後你都有古生磅住你 又有個靚嘅女友 又有一班好嘅下線同事支持你發展
學樓主 同樓上啲巴打所講
你唔單只應該係spend 90%去睇正面嘅回應
你更應該係感恩你有嘅野

你都已經算係付出完 有回報 有人見到
唔通下下都心想事成咩 世界大亂架
下次開live扮劉馬車情緒失禁嗰時開個連登post
入嚟嘈啊ma

佢自己單方面輸出無人駁佢啲網民緊係覺得佢威
偏執型人格障礙
自戀型人格障礙
未經歷社會化嘅成人嬰兒
覺得其實佢做自己都唔駛成日放大自己啲缺點比觀眾睇,可以比人哋知你係好真,但唔駛成日拎出嚟比人當話題講,咁樣好唔理性。
係咪好似修仔喺電影界咁?
叫咗兩句口號就真係當自己貢獻到電影界咁
總之佢覺得啱嘅嘢就係真理 唔啱嘅嘢就要反駁到底 直至被eliminated

點知嗰世界原來唔係咁
唔覺得佢做得返普通藝人
咁而家有 佢都唔會喺微博話你呢隻傻閪hater咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞