游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
佢屌網民真係唔緊要 都明白有啲言論的確對佢同佢身邊人造成左影響
但成日都拎出嚟講 俾觀眾既觀感都好差
真係欣賞佢既人根本就唔care佢俾邊個屌緊
而家佢成日周圍發脾氣 又成日黑面
本身對佢冇野都變成一見到呢個人就覺得好反感 唔想再睇佢
佢地同靚仔有關係就唔公道啦
良少有時出活動啲造型就幾型仔下既
希望大家幫幫手踩下米爺先,唔好一面倒讚!
愈反先會愈紅!
謝謝!
十年
俾愛回家marco打佢一身算生涯高峰
游狗生性啦
次次channel開始沉 佢都開live必幾滴眼淚撚啲盲粉架喇,冇晒廣告係要靠打感動箍住班死蠢吊住channel條命
遊學修你仲生得樣衰過我就咪學人做明星啦 死出去打份工啦屌你老母試狗真
反駁隊答唔撚到
睇嚟要高層開會諗下點答
99%支持?
點計出嚟?
佢唔係自己台圍爐
出去人地台咪見識到有幾多人支持佢囉
小丑一件
呢個就係佢所謂唔修飾唔偽裝表現出嚟嘅自己
真性情就係可以俾佢亂發脾氣嘅藉口
其實好欣賞游30幾歲重可以有呢一種爭扎,努力說真話,依家社會唔易做到。但游應該要更相信大眾,相信人既善。見你讀人地留言,睇落有唔少時候你加多左你既個人觀感入去理解,可能有時會誤會左。你有惡念放唔開,好易會放大左甚至無中生有咁令自己難受。另外,你身邊有好多愛你既人,又何苦要將重心放係那1percent上? 願你既真誠可以持續落去,但係的確係好辛苦,講假野做人會舒服好多,大家都知,所以要熬落去,你應要有好既休息,抖夠再出發。努力
躁狂症當真誠
其實佢講咗乜嘢真話
有冇25放片,想重溫
最叻係遊生
又係你呢件弱智打手
曲線幫收狗趕客
係人都唔想同你班弱智一齊圍爐啦
仲要俾你nft割韭菜
落地獄啦垃圾
你搞到我唔緊要
欺凌唐氏人仕你好唔好意思
不過雞翼條死肥閪性格重差
床哥輔導下佢先喇
hater心諗 都唔知你班傻閪fans撐條友把撚
條友寧願擺啲時間關注我地都唔撚理你班柒頭
遊狗最唔忿氣應該就係人地係連登俾人愈反愈紅
佢自己俾人愈反愈多hater

咪就係因為佢性格真係閪,本身中立既見到佢既巨嬰真面目,證明hater冇鬧錯佢,咪跟著憎埋佢一份

而家見到佢呢個樣,只可以話日久見人心
做十年演員都演唔好自己個人設,少少事就露底,將自己又閪又巨嬰既性格表露無遺
遲早反面啦 床米唔屌 ge良背後都一定屌曬鬼 睇下幾時姐 直播個ge都黑黑地面嫁啦 煩到
游學修只不過睇得自己太重要既自大撚
https://www.youtube.com/watch?v=QfumPdQmoqo&ab_channel=JFFLive

3:10:00 開始睇
閪口米唔係浪得虛名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞