游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
就算冇當佢唱 但佢買完點解唔係佢自己?
句嘢有咩問題
誤導完人之後推卸責任係你偶像教你?
唱唔唱關首歌係唔係佢咩事 你邏輯錯撚晒喎
邊句誤導你? 買歌?
VIUTV買既又當係佢既?
你唔撚以為係佢自己出錢買呀嘛? 你之前話佢出首歌我都算鳩數啦,公司出錢買歌,佢無撚份唱,又係佢既歌?
不如你講下買歌本身有咩誤導你 你啲思維太難諗 一般人唔識
有無講唱?
典型推卸責任唔覺自己有問題迷D中學未畢業既人係呢種質素
佢公司幫佢買點會唔係佢? 你公司幫你供強積金又會唔會唔係你? 你弱智少陣啦
冇講唱關首歌咩事
你句野有無唱字? 無唱字係咪全世界都會知道買歌=包埋唱?
唔唱 首歌又係佢嘅 唱首歌又係佢嘅 個問題係邊
依個真係要PIN
呢個就係正正係游學修嘅心底話
首先要明佢嘅心理,再講其他嘢先有意義
買完首歌 我唔唱 唔通又唔係我
即係你買完車 你唔揸車 部車唔係你
修大哥同米爺傾個陣個身體語言都擺哂老細款
有唱同冇唱分別係邊答到未邏輯帝
你真係好撚好笑,公司買枝筆比你用,然後你話枝筆係你資產? 你返工小心比人拉呀 VIUTV出錢買隻歌比你唱,你唱都未唱,然後話隻歌係姜逼既? 定係你知道買歌份合約入面有寫明條款話首歌係VIUTV無條件送比姜逼?
咁首歌唔係屬於姜囉 屬於ViuTV 咁個分別係邊你未答到我喎 都係屬於個買家嫁啦
你D例證真係好撚頂癮強積金係我人工既一部分黎,乜原來VIUTV既歌係姜逼人工既一部分? 係咪一個月比30隻歌佢當人工 理解下自己D比喻幾撚犀利,仲話人地唔撚明你D比喻
得啦 知你份強積金係屬於公司 唔好問返人拎錢
你公司買個電腦返黎比你用,都係你既隨便拎去賣
定係VIUTV已經比姜逼收購左? VIUTV買歌=姜逼自費買歌
你都話唔係屬於姜,咁就CLOSE FILE啦辛苦晒
你柒咗 有啲大公司會資助你買部腦之後拎返屋企
可能你條弱智仔淨係做啲垃圾工
咁你即係話首歌係屬於ViuTV 屬於個買家啦 咁我句嘢有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞