游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
根本佢搞到啲同事 jfft 甚至其他人都怕撚咗佢
勸佢又俾佢話教佢做藝人 話佢就話人搞到佢形象
講乜都錯

又覺得自己高高在上 電影人前電影人後
人地好心俾意見你 又屌又剩

估佢都會繼續mon連登
一係你真係改 一係就勸你退出大眾眼光
唔係嘅話真係要搵人consult下
自己就一定辛苦 最慘係搞到身邊啲人都辛苦

見佢啲朋友睇佢面色做人講嘢真心慘
一路講人地屈鳩自己小氣 又唔諗下點解個個都話你
把口講雖然知閪口米係用詞不當 但一路又jer 住人judge你教你做藝人
唔好再肉酸啲
有咩人走咗
冇留意
游狗性格真係閪 做朋友遇到米爺呢type算係咁
其他嘢都可能係屈
但小氣就一定唔係屈啦
米少真心eq高
你隻傻閪都幾撚得閒
唔好自認啊
https://youtu.be/vUg-NjX9I4I?si=_0z_eOeTJ5iFVTPj
之前仲好笑,拍條咁嘅片圍爐,剩係識聚焦嗰1%嘅comment,又唔會識反思下自己,結果越做越梅
真心
咁多人咁講自己都應該反省下點解啦
永遠都唔係自己有問題
佢係有實力 但好多人都有
佢只係好彩 有因素令佢成功
成功過 反而而家累左佢
佢而家正正係一朝得志語無倫次
一句達埋米爺度問佢有咩資格教佢
on79 而家游狗就係基本做藝人或者做人既素質都無 成日睇佢教人做人真心難頂 自己都攪唔7掂
加油啦游狗
Pin this
呢條片ignore咗一樣好重要嘅嘢
就係呢幾位hater數量嘅多少
修狗hater明顯多其他幾個十幾廿倍
咁又有冇嘗試了解過點解
係咪真係自己特別閪

不過唔理啦
總之係人哋錯
最主要個個係游學修啫

如果係良少?
一早屌咗架啦
你咩新鮮蘿蔔皮呀
有人講你已經好好啦
問有咩資格教佢嗰下真係唔係個個頂到
之後佢延伸到話
唔明攞晒100%嘅自己出嚟 唔偽裝自己
點解都咁多人唔鍾意 反佢 誤解佢

其他人叫佢做人要修飾少少 唔需要拎100%出嚟
佢就話人要佢虛偽

但係佢100%攞出嚟嘅就係不討喜嘅形象
後面個幾個睇化曬
阿修大哥開口埋口就話你啲觀眾好多低能仔,好似無啦啦行過就要俾你屌一嘢咁,咁點樣對你好印象呀大佬,等係多人hate啦

有邊個藝人/youtuber會公開同另一個藝人/youtuber講:喂你啲觀眾好多低能仔呀管下佢地啦

就算擺明不和果啲都唔會咁講嘢啦

都冇撚腦
睇下雞翼屌唔屌佢
其實多與少都一樣,你現實都會遇到啲無理取鬧嘅人,你都會去分析同消化人地嘅comment,如果係冇營養嘅咪由得佢哋講,除非你身有屎更何況你係做YouTube幕前
雞翼只敢屌米
其他都唔敢屌的
叫條友潛水啦,狂燥咁不停屌
做得偽人就預左比人屌同笑,咁都頂唔到就潛啦
唔使諗 翼sir欺善怕惡的
咁又係 dc9都係落車先屌
佢本身都算贏家
但依家既佢要100%贏曬冇人可以唔鍾意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞