游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
因為一個閪人拎晒自己100%出嚟
咪就係show晒比人睇自己有幾閪
仲有屌良

題外話
我發現JFFT淨係得含爺敢屌床
睇嚟床係佢哋心目中地位幾重
個問題咪就係呢道囉
特別係游學修
從來冇諗過自己有幾閪
鬧得佢就當你係無理取鬧

佢段live咪強調晒
佢好real喎佢好努力喎
點解仲要屌?屌得咪即係無理取鬧囉

不過講真
你努力關人撚事
真係幾閪,不停爆咪屌人早宗18代,白卡咁
比人話你條女出軌,你搶人條女姐,唔洗咁嬲既
193起碼知自己西 冇料
收大哥係個台入面個個都怕佢
最好笑都係條撚屌以為全世界欠左佢, 懷材不遇

笑撚死

垃圾始終係垃圾
有睇個晚live就知除左米爺其他人都廢鳩事再理佢

好似你老細捉你入房up廢話,你明明好多野想講,但知講黎都唔會聽曬鳩氣,成程附和下佢就算咪撚搞我既心態
不是護狗
唔係豪腎佢一早收皮
睇完直播,游真係好嘔心,以前都唔明點解連登會成日插佢,但佢套口吻同feel到佢係會睇唔起人同言語排斥身邊講佢唔岩聽既野既人。
拍d野係幾好睇幾有心,但做幕前就真係唔係咁好睇,係觀眾角度。
佢應該成日上連登

嗰時拍同囚易,應該未同Jessica一齊,同佢一齊食早餐都上連登
吳唱k真人好似幾低調同唔岀聲,同衝動撚形象好唔同,點會似修狗
聽完心諗條友都幾撚假,同你好老友咩?佢隔離比你笑係果三條撚樣都只係同事囉
依位大哥同黃洋達好似
首先係自己圈子唔太如意
搞新project吸到一班幫手同信眾圍爐
對身邊性格同pua撚無咩分別

冇品唔受歡迎,三歲小朋友都知喎
講作品更加笑大人個口
根本數唔出
其實我又幾喜歡游狗屌9班hater,hater本身已經好可憐,佢哋都係想有人屌先感受到存在感,難得有藝人咁關心hater
古天樂都未公開咁講
床狗金句,你唔好吓吓都俾反應啦,你咁樣好唔健康
食得鹹魚抵得渴
當初貪錢黐埋老細到,份工包埋
原來真性情都要睇對邊個
對住權貴就忍氣吞聲 對住賤民觀眾下屬先有真性情
咁就叫公平公義
柒極都叫拎過影帝同男配
修狗人生高峰咪淨係俾趙永洪打

係閪咪認左佢
扮咩大英雄姐
就算全世界最top嘅明星
受到幾千幾百萬人嘅追捧 都會有返同樣嘅批評同Hater
接受你滿足唔到所有人啦
點解你做出嚟嘅嘢就要每個都同意每個都鍾意
去滿足你嘅成功感?
真係好老實講,做得幕前 俾人批評就一定㗎啦
世界上咁多人所有聲音都一樣㗎?
受唔到批評嘅,就去做返幕後 可能修哥會少啲痛苦
一隻手都有手背同手掌心啦
邊有得面面俱圓 放過自己放過人哋啦
都唔明jessica鐘意佢啲乜
雞嚟咋嘛
貪錢貪名氣
佢當日咁樣對得劍擊佬
今日一樣可以飛起修狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞