游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
咁你解釋到未 點解佢首歌唔係屬於佢
誤導人帶人兜圈再話人誤解
你理解錯關我撚事咩 你錯完即刻駁嘴 冇問過人咩意思喎 你邏輯癲到
邊句有誤導 話佢買完隻歌係屬於佢有咩問題
你又兜圈我答左你啦喎,你句野係講買歌呀嘛,無唱喎,點屬於佢? 你認唔認你個句無唱呢個字?
真係改錯名

游學修

學識 修養都無
知唔知歌啲demo都有人唱嫁傻閪
又一個唔識歌嘅人衝出嚟柒
買歌原來入面既意思係包埋唱,但你上面先講買歌係買曲詞返黎,又無話姜逼有唱,咪就係正正壓縮晒你自己D內容,以為全世界都明你意思姜逼真牛
Link?
咁即係你都認同佢啲歌係屬於佢 咁你駁乜柒
似李思捷果種
覺得自己好有料其實無料扮四條

咁你知唔知有D歌買返黎都係得曲詞無DEMO架? 請教你下做音樂既偶像先啦
根本游學修接受唔到任何人唔鍾意佢
所以先咁focus喺啲hater到
成日唔明點解佢做咗咁多實事份人咁真
都咁多人唔鍾意佢反佢唱衰佢

如果佢接受到唔係全世界都鍾意佢
根本就唔會咁在意
其他藝人冇haters? jfft冇haters?
米爺就係想佢睇開啲
根本冇錯
佢屌翻米爺果下就正正係自己做衰自己形象啦
買歌依句嘢本身冇問題喎 係你理解成你自己本人買聽歌權變成買歌 你本身對買歌已經有誤解 會唔會係你理解能力廢咋
兜圈? 答我未?

首歌買返嚟 唔通話唔係自己 你買樓會唔會話間樓唔係你自己

上面句野有無個唱字?
費時你兜圈,幫你講埋,買歌係可以齋買曲詞無DEMO,無人唱
你唔識咪撚鳩噏啦 demo已經有條友唱啲音出嚟 再決定買唔買首demo 再填詞嫁 你唔識喺度鳩噏扮識
佢嗰次害鳩吳肇軒勁閪喎
依啲係之後嘅事 不如你諗清楚先再駁嘴 佢買完係咪屬於佢本人
又迴避自己姜逼FANS既問題,依家係你壓縮到講野無人明,然後怪其他人誤解你意思呀
你搭的士,司機問你去邊,你話大火
睇下個司機明唔鳩明你講咩,大埔火車站定大圍火葬場呀自撚大到,以為全世界都明你本姜逼字典咁
首歌買完返嚟 佢可以唔唱嫁喎 你係咪弱智
之乜撚野後,依家你句野有問題呀,答我啦,句野有無撚講唱呀
句嘢意思你理解錯 關我撚事咩 而家淨係知你連買聽歌個權利都唔知 淨係當自己買咗首歌
佢唱唔唱關我撚事,D歌咁撚難唱佢唱閪到咩
依家係問你句野有無唱字呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞