游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
點解 啲橋佢度?啲片佢剪
鬧嚟鬧佢咪嗌個督屁戴綠帽搶人條女nft

自己一事無成唔抵得人哋人生正常過你就成班生蕃作故仔屈鳩人哋想拆散人哋咁樣叫有質素

不如咁呀你攞三個point出嚟你反鳩佢係有質素
有套叫唔知咩送院咩
金剛crew咪得豪腎
最後咪冇飯開到差啲想轉行
游馬車
呢個朵啱哂佢
遊狗自己話鳩人哋啲fans先
調轉米少話試當真d fans on99水魚俾人呃$
你估遊狗咩反應
佢又唔係唔知d激佢屈就係想睇佢大反應

又要做足晒反應
佢話唔想繼續有呢種風氣
但係咪蠢到唔知繼續俾咁大反應呢d人
本身就係助長佢地繼續做
都唔知佢明知助長仲繼續咁做係咩事

D人冇啦啦屈鳩你激你
咪就係因為佢地平時冇咁大影響力
是但拋低句野就搞到你地大反應嬲或唔開心
佢就見到佢嘅影響力,不知幾過癮

情況同d人睇Live想讀到佢留言一樣
不過呢種係惡性方面
游馬車
屌你, 一陣修大哥又mark 低你名
做乜要咁關心佢
佢係有想法 又做到出黎 係成功既
我又唔覺佢係冇人欣賞
佢做喱行 做幕前 做到情緒失控
做觀眾睇你既都係想 得到娛樂 放鬆
你帶負能量比觀眾就自然有人唔鍾意你
條路自己簡既 控制唔到自己 關人咩事
最好MARK埋我名
遊學修呢條友不嬲都無好感
好有果種懶係藝術家脾氣,懷才不遇咁
好撚難頂
本身係因為試當真先認識jfft
以前都仲會跟下試當真live 但去到後期越嚟越唔好睇
呢一年基本上都淨係會留意床哥同翼sir兩個live
修哥連打Lol都會黑面發脾氣 真係好趕客
已經講過十幾個啦

人閪
上面職場欺凌扯鳩人口罩
職場/網絡欺凌=公開同阿慈做appraisal
上Jfft個場發爛渣係咁閪鳩床
蕭生單嘢
蕭生單嘢之後自己都唔信網片=電影
Ben哥單嘢
差啲想搞死埋邵子風(心地唔好)
曾樂彤單嘢
廉署廣告
同達波踢fifa輸波就閪面
劉馬車式情緒失禁隨街屌人老母

啱啱訓醒只係諗到咁多
既然係咁
修哥應該無咩必要嬲到咁

即係我而家屈鳩你,你係唔係會係電腦前面好嬲好嬲?
佢全部留言都睇到
但嗰1%對佢情緒嘅影響大過另外嗰99%
佢啲性格,行為同埋諗法同我ex勁撚似
而我ex本身係高敏感人,後尾確診埋有抑鬱
佢勁憎俾人屈,對任何事都好執著好追求完美,如果見到啲同自己原則相反嘅事會好大反應,唔會妥協

唔知佢有冇睇緊呢個留言
但我想講佢喺JFFT live對住嗰5條磨轆嘅承諾除咗係為“討好Fans”,更多係為自己嘅心理健康

經營一個channel好大壓力好多嘢要揹,好似熊仔頭咁都壓力爆煲,希望遊學修唔好等到太遲先嚟處理
睇佢上JFFT條live都見到有啲警號,有啲典型depression嘅特徵
無追開YouTuber
有無游全部屌人既片?
有冇留意到米爺講果陣 有條八婆係咁笑 唔撚即場打鳩條八婆都算係咁
我同游馬車大哥好熟
佢知有佢嘅post一定有我
有陳強一半咁醒就唔會柒咁多次
泥姐
游學修祝福你之夜
謝霆鋒係mk +大諗頭
佢自己做開既野其實都係勁架喎
呢個真係做到嘢,緊係唔敢鬧走,你當遊馬車真係弱智咩
真 試當真除左三個老闆
牙WING LD發 泥姐 Leo 火柴呢幾個核心入物都係唔屌得
其實幾似而家政府個vibe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞