游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
仲要係咁逼人講好說話
問含爺離開試當真係咪因為佢

首先佢無尊重過TED先啦
直播緊個時除鳩佢口罩 又逼人狂飲酒

之後仲話係試當真個期當正佢大帝
真心痴撚咗線先講得出
燒山先係講得岩 一早講佢成唔到大器
佢話忍唔到唔回應係想改變風氣 我覺得係好嘅其實

但係唔知佢係咪高估咗自己嘅能力/影響力,改變風氣邊有咁容易,呢啲嘢要循序漸進架嘛

咁當你意識到呢件事係難做嘅,又何必咁介懷呢
游狗衰自大 自以為是
成日以為自己好掂好叻
將自己睇得太重
咁你句 “你隻傻閪hater”係咩意思啊
你識唔識字
講真 本身理性討論
係你無啦啦人身攻擊侮辱人
條友傻鳩嚟, 之前話咩好多藝人睇唔起連登, 佢根本真心覺得藝人係高人一等, 唔屌得
心諗你班所謂藝人有咩咁巴閉要畀你睇得起呀
有典故 你似啱啱上網
件成人嬰兒情緒唔穩定成個定時炸彈咁
實日日驚講錯嘢傷佢玻璃心
每日返工戰戰兢兢 如履薄冰
精神都用係照顧修寶寶情緒
呢啲傻鳩要激到佢紮紮跳好易
條友你唔順佢個風向
落咗佢少少面

就嬲撚到好似殺咗佢全家咁
江山易改本性難移

:你曲線做鳩我
病情無咁嚴重嘅劉馬車
充分表現咩叫心地唔好
游狗日日都洗白話自己冇俾帽人戴
幾乎次次扮委屈扮崩都講呢樣
你唔係中意個下屬就唔會搞到人地分手啦
最慘係呢啲公司大家要行出嚟開live有講有笑
又要做大佬 乜都去理 理完又搞到自己唔開心

米爺真心當朋友 俾下意見 又擺款自己先係藝人 睇唔起米爺

唔講NFT 唔講溝女

大哥呀 你都識講入左行10年都黎
電影 電視 唱歌 乜都接觸過
點照顧觀眾需要同埋經營自己心景
你比個晚在場個個都有經驗有突啦

佢地個個表現都比你識點調整自己 同埋 點同觀眾相處
Jessica都係貪錢貪上鏡先同游狗一齊
影藝圈常見 更何況YouTube channel
男人老狗咁嘅性格尊容
你唔係老闆 屎都唔比你食啦
床狗教佢點面對啲垃圾留言
佢反而係度嘻嘻哈哈
如果唔係真係飲醉
都幾需要睇下心理輔導
講咗成晚2粒幾鐘
最後佢得出個結論係
為咗你哋 我忍
游學修你不停比attention去負面comment 負面comment只會越黎越多 你明唔明啊 你依家係大眾形象就係一個唔識感恩 自大 擺大佬款 eq低 嘅巨嬰 半年前你直播屌鳩hater 我覺得你好撚型 但係睇住你係咁不停loop 都開始覺得你好女人 做大佬唔可以無氣度 你咁嘅性格 無可能做到大佬 我地好心先話你知個問題 等你有機會反思下 當然你都可以轉個撚頭開live屌曬成個post嘅人 你自己嘅個人選擇 我幫你唔到
Jfft d fans 屌佢唔撚得 叫佢管下d fans
米爺比人話閪口又唔叫佢管下班fomo
發覺有時修仔都幾雙重標準
自己做就勁就威
人地做就睇唔到
條友口口聲聲話要公平 但撐佢嗰啲留言睇吓就算 反佢嗰啲就咁大反應 對屌 俾我都轉做hater屌啦
對撐佢嗰啲又唔會覺得唔公平 谷住谷住架?
https://youtu.be/ehBP9JrGa8g?si=Xn4GSinN3GU1aOFx

30:15
想循序漸進就牙TED精華開始
Cant agree more米爺做人方面係我榜樣,唔計較 eq高 又放得開
問題唔止豁唔豁達
而係佢自己咁多年都臭格 周圍起火頭
都唔只係對網民啦
咁有咩資格人地串佢唔得 佢串人就得先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞