游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
笑撚死,自己比喻有問題就話人邏輯有問題好似你偶像咁,全世界都有錯得佢無,佢肥都係呢個世界既錯,絕對唔係佢飲食有問題
你覆錯人定點
你比喻理解錯咗 點解唔可以話你廢 人哋胎意思係指作品 你就以為人哋指做歌 你咁撚廢點解又唔撚講得 不如你答返點解佢啲歌唔係屬於佢先啦
咁係人都嬲啦
你都on99
如果阿慈反面加踢爆,咁佢係依行唔洗撈啦

阿慈明顯係好好既人,話曬係游帶佢出道,有d咩就自己硬食左佢
好心佢係幕後專心做老闆咪算,唔好再做幕前,觀眾緣冇就係冇,你點努力都冇用,好似楊千嬅咁,點都扭轉唔到啲人唔中意佢
你都幾撚好笑
你考試,考試問題出撚錯左,然後你望撚住個出撚錯左既問題,答撚錯左,然後你老師話你答撚錯就係你問題,絕對唔關個問題出撚錯左既事
成件事起因就係你出個垃圾比喻先至令人覺得佢D歌係佢'製造'而唔係'擁有'返去補下DSE呀屌你老母你中文老師喊撚緊呀
首歌買返黎大把人都可以買首歌版權返黎,但會唔會話首歌係佢? 買返黎個句又唔講明佢買完之後有做,同一句有講明買完返黎有做咪無撚問題囉,你係餐廳買個晚餐返屋企食,唔撚係你做架嘛,但你買撚完返屋企有加工,咪變撚左你有份做囉,唉屌你老母畫公仔要拎撚埋條腸出黎,自己句野唔撚夠完整又怪鳩人邏輯有問題,都痴撚柒線
咁點解首歌唔係佢 佢有份唱嫁喎
你啲例子錯撚晒喎
關對錯咩事 關擁有啊傻閪
買返黎之後無加工都叫做音樂? 姜逼邏輯學?
你句野有問題呀傻閪, 買返黎唔加工係咪叫做音樂呀
睇完對米爺改觀
咁點解首歌唔係佢你仲未答到我
咁點解首歌唔係佢 你答到未
簡單d講根本就係果d成日覺得自己咩都好勁要去教人果d叔父
即係你覺得,我買左隻歌版權,隻歌之後拎獎,係咪會頒比我?
你都識講淨係買版權 唔係買隻歌 你邏輯係咪弱智
咁你解釋下咩叫買隻歌?
點解咁多人care
香港人個個月都係APPLE MUSIC, KKBOX買歌,係咪又變OWNER? 我都擁有姜B十幾胎喎
Link?
原來你連版權都唔撚識解 難怪會咁樣誤會 你理解能力幼稚園都不如
講咁撚多咪即係鄧炳強嗰套從而從而從而
你請人做歌咪叫買隻歌囉 慘囉原來一開波已經唔識解 仲喺度駁嘴
咁解釋下咩係買歌? KKBOX定APPLE MUSIC,我都擁有幾百胎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞