游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
你自己兜圈就無視依家我話無共同擁有呢個TEAM呀你老鼠,舉證呀
就算講得幾啱幾有道理都好
游狗:呢個post全部都喺Hater
咁你答到首歌點解唔係佢未 兜你老母圈啦 由頭到尾都問緊依樣嘢
你呢句咪推翻左自己句咩老母比喻囉明明可以拒收就講到一定要收咁,剩係知你偶像無得拒收,收工就一車車DUM去堆填區
你自己講公司出錢買就係屬於公司喎 而家強積金有一半都係公司出錢 咁你份強積金係咪屬於公司
講緊你冇拒收老母件垃圾啊傻閪 咁都唔撚明
辛苦米爺準備又要做小丑上去受氣
講緊你偶像係ON9呀打去勞工處問下強積金僱主部分係唔係僱員工資先啦,我話係呀,唔信你就打去問啦我既錢去供強積金有乜撚野問題呀
我既人工黎,有咩問題
有冇detail?點解知佢地係扑嘢
有冇睇白卡英雄
似係條女嬲多啲
米仔鏡頭前牙刷刷 鏡頭後小男人
雪阿慈?幾時嘅事?
咁VIUTV幫姜逼買歌既錢係唔係姜逼人工黎?
證明一下,證明到咪無問題囉
咪講咗公司自己俾多舊出嚟 唔係你人工 弱智仔返工冇人教真係慘
我講明會拒收,你又屈我唔拒收,想點呀姜逼FANS係呢種質素?
你解釋到首歌點解唔係佢未
果次唔係幫條女整皮革咩
人工係你自己講 關我撚事
其實佢有咩成就份人可以自視甚高
知唔知咩叫舉例 就係你冇拒收 份垃圾咪屬於你囉垃圾桶
我屌,姜逼真係辛苦,對住呢班FANS都可以捱到咁多年
上面講左幾多次僱主供個PART都係僱員工資,唔信就打去勞工處積金局問
依家你係咪證明到VIUTV幫姜逼買歌既錢係姜逼本身既人工黎? 證明到我同你一齊迷姜逼, that's all
修哥 呢鑊我係你真係谷撚爆 以後有米冇你算啦
就如你入左保險公司做文職
然後對保險班人講買保險無用一樣
校花校草,試過真隊波,啱啱嘅試玩毛,都要留一啲位嚟focus 游學修。

畀人感覺一係啲細去擦鞋,一係就好想啲人崇拜佢。

其他無佢出鏡嘅片其實係正常
知唔知強積金係公司一半你一半啊傻閪 照你邏輯咁公司有份出錢你份強積金咪屬於公司囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞