游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
你地唔好再屌啦 修哥一定會入曬jfft數
之後再合作都尷尬
唔知點解jessica頂得佢順大男人
你唔係以為胎係講緊自己整 邏輯廢嘅人真係好癲咁都有得誤會
佢話自己整歌好撚辛苦,又無人欣賞懷才不遇,FANS連偶像講既野都唔記得?最好全世界得佢一個歌手咁撚辛苦,人地曲詞編監都無佢咁撚多嗲,成個女人咁樣,做唔掂就咪撚做
講緊做音樂唔係整歌 你連理解能力都有問題
其實大家都係想睇正能量既野
雖然Jfft鳩下鳩下又唔正氣 但起碼成班人做既野都好正能量
觀眾睇youtube都係想笑下放鬆下 唔係想睇人黑口黑面成日怨婦mode
係既,依家有人工受孕有D得把口抱怨自己懷才不遇既廢柴精子真係未必自己整到胎,咪要靠人地幫佢受孕再扮係自己好撚辛苦整出黎
辛苦又唔講得 你乜水啊 你話事 你只係一個乜都唔識嘅死毒撚 打工得萬幾蚊嘅傻閪咋
咁佢做左咩音樂係叱吒掃?
講埋俾你知人哋胎嘅意思係指作品 咁簡單比喻都唔撚識 唔怪得你中文拎u
真係辛苦你,要幻想埋我既生活同人工,慢慢幻想下你個姜B幾有實力
做咩音樂佢啲歌又嚟唔係佢啊 你啲邏輯廢撚到
原來一個字眼只可以有一個意思?
比喻得咁差不如唔撚好比喻啦SORRY唔記得你地個姜逼中學都未畢業,辛苦晒
辛苦點解唔講得先 你未答到 你只係一個羨慕人哋有幾紅嘅傻閪
你誤解人 人哋解釋俾你聽 你就話比喻得差 你理解能力廢關人閪事
係叱吒掃就係佢做既音樂?
幾犀利呀抱怨做得咁辛苦既音樂,原來就係咁既質素,同佢D FANS一樣
我羨慕佢咁多肉咋佢D辛苦明眼人都睇得出係無病呻吟拎你地D 傻閪FANS ATTENTION咋嘛係得你班ON9會受以為佢真係好撚辛苦,食緊雞脾打個篇抱怨文咋
叱咤掃唔係作品係咩? 你仲未解釋到佢啲歌點解唔係屬於佢喎 左兜右兜又證明唔到唔係佢嘅 你反駁思維廢撚到
巴打職業係咪動物傳心師
完美解碼游狗吠咩
不如你解釋咗點解首歌唔係佢先啦 喺度講埋啲廢話
誤解既前提係唔係你既比喻有問題先會導致人誤解?
唔見大律師係法庭上面會用D有問題既比喻令人誤解?
個問題起源?
但個次偷拍佢帶囡返studio扑野真心嬲咗
咪睇下佢改唔改到
34歲人都仲咁執著
學床哥話齋,有人屈你,解釋咗做咗野咪算囉
蝙蝠俠都救唔到Rachel啦
咪答撚咗你 你理解能力廢囉 又問 屌你死盲閪
游狗已經當自己係一線天王巨星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞