游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
見過米爺真人,咁矮但咁有自信就知呢個人經歷好多
都唔知佢怨乜,一個無料嘅人水到古老闆科舊錢俾佢搞網台做老細食女,直頭行運行到腳趾尾
許賢豪哥俾意見嗰陣
修狗根本就冇聽
有一幕許賢定豪哥講完之後修狗即刻讀留言
都唔係即刻俾feedback 人
修仔
你要走獨特路線,其他人唔敢出聲嘅地方,你真性情直屌
okay!型嘅

但呢條路線你唔係應該預咗會有人唔鍾意咩?
去到有人憎啦,就係到怨天怨地,又話俾人針對
你要無人鬧,就行好人路線

你而家畀我嘅感覺係,又要型,要有棱角,又要無haters
喂,呢個世界無得咁樣㗎
成日話要公道,你而家咁樣咪唔公道囉
大個仔㗎啦,成熟啲啦
成日係到問 我地係咪唔想要一個講真話嘅藝人
錯哂 藝人分嘅唔係真話定假話
係好唔好睇
講真話都可以好睇 好似YT叫人唔鍾意就唔好睇etc
游學修就係一個發脾氣 唔好睇嘅藝人
不過算啦 佢見到個comment都係唔知點解人地係屈佢
條女又唔叻
自己又醒醒地
由佢地個副熱狗格出哂黎已經無睇過 熱狗重衰撚過禮義廉
禮義廉都夠明張目膽咁做隻藍絲狗
又可以用番其中一個ching嘅文章
個live仲係唔係度小睇所以問
米爺咪又係垃圾
痴撚線
一個2分 一個4分
話就話double姐
因為游學修已經退咗試當真訂好耐
條撚樣成日將啲情緒擺晒上面 好撚討厭
我懷疑佢根本唔係在意haters
而係佢根本唔接受任何人批評佢

佢根本覺得自己高高在上自大又自卑
睇唔起其他人
比個佢覺得低過佢既人講中佢性格就起晒鋼
話人冇資格教佢
開口埋口話自己「真」嘅人先最危險,真假係其他人判斷,唔係自己話自己嘅,佢條女之前又係標榜自己「真」去塑造形象,2個偽人走埋一齊唔係冇原因
反駁隊去左邊?
敵軍火力好猛
邊撚個米?叫雞嗰件?
使撚米爺教咩
修哥大把擁躉
你地JFFT 踏腳石嚟咋
又話99%都係支持者
米少樣樣都好
但弱智就真係唔係扮嘅
食正疫情紅利,果陣所有本土野(歌影視youtuber都彈起)
其實應該要靜靜雞多謝返香港人啦,真係以為自己真係咁能力咩
唔定時定候搞啲類大龍鳳,channel又冇新片好睇,啲課金客會走架

製造一下事端,俾網民插下,班盲粉又會上晒身為佢抱不平 繼續課金支持 啲傻仔錢就係咁易讚

都唔知嬲乜
遊學修咁都叫藝人?
咁你應該都好喜歡劉馬車
遊學修冇可能鬥得贏班hater,難聽啲講嗰班社會廢人現實就係住酸臭公屋綜援讀,日日遊手好閑每日24小時就係上連登然後問老豆老母攞錢返大陸叫雞

邊有人可以同呢班友鬥爛鬥賴皮

根本屌咁耐除咗小部分屌有point之外,大部分都係生安白做為屌而屌,唔抵得人哋有少少成就就想整死人哋同自己一齊做爛泥

呢班社會地底泥憎人富貴厭人窮,唔抵得人哋好過自己,自己成世女都未掂過,最多去建興叫雞先有機會接觸女人,遊學修憑乜嘢光明正大拍拖??

自己書又唔讀成,乜成就都冇,住公屋攞綜援靠老豆老母養,遊學修憑乜嘢成功過佢??

因為嗰班人喺香港,甚至全世界都係只可以做地底泥廢人,人哋遊學修有未來有計劃想改變香港,咁咪顯得佢哋係廢人囉

所以呢班人根本係社會嘅縮影

遊學修只係小數出名嘅人出嚟夠膽屌鳩呢班社會敗類,現實呢啲人存在好撚多,只不過係其他名人唔夠膽出聲驚自己形象怕得罪

其實諗深一層見到呢班地底捩橫折曲、生安白造咁樣屈鳩修狗係最好嘅照妖鏡,睇下呢班社會失敗者冇地位冇成就冇人care嘅廢人垂死掙扎幾肉酸
真係未見過有人咁唔討喜
鬧下你偶像,就連hater嘅時辰八字都計到出泥 你都幾有趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞