游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
佢衰閪口啫
依度邊個把口唔閪
講左幾多次,強積金入面本身就係我既人工,但公司提供比你既筆同文具,幾時係你既人工? 定係你平時慣左據為己有?
阻人扑野喎 死罪嚟
即係你認自己係垃圾桶專收垃圾
有人奇毒俾你 你講到自己會收咁 原來你自爆自己係cheap精咩禮物都收
吳肇軒單野呢JFFT啲fans係善忘啲
一句飲醉酒就做咩都得
幫姜逼教女心很累,終於明白點解姜逼成日放負,原來要對住呢班人
死囉 連強積金玩法都未知 係你人工一半再公司俾多一半你啊傻閪 你弱智返工冇人教你
OK呀,你講得出共同擁有呢個TEAM,我就要睇論據,合約有寫?
條友不嬲鍾意借題發揮,將啲小事放大嚟宣洩自己日常積落嘅不滿,柳爺自殺佢就開個屌你老母之夜,扣題勁牽強
不如你解釋點解首歌唔係佢先
之前激到吳肇軒怒屌單野記憶尤新
佢把口有時係幾唔收同唔識分輕重

但做兄弟呢種人係好難得
至少佢對朋友真係好真心
佢兩個收咗游狗錢推到1001之後沉底
你唔信你咪自己check 關我撚事咩 反正你都解釋唔到首歌點解唔係佢 淨係識兜圈
法例規定呀嘛你知唔知公司比個一半係定義上都係我既人工黎? 定係你打開散工無供過?
請教下VIUTV買歌比姜逼跟邊條法例呢?
你知唔知你公司要自己再俾嗰舊錢 唔關你人工事嫁弱智仔
你個PLAYLIST咪一堆垃圾歌囉
我講到明會拒收,你又屈我咩都會收? (質素好少少得唔得)
你估我係你偶像咩,平時你地D HANDMAKE真係好撚樣衰佢就真係無得拒收啦,點都要做下樣
咁就唔好講咩邊個出錢就屬於邊個啦 個強積金唔通屬於你公司咩傻閪
你都識講有得拒收 你唔收舊嘢點會係你 你邏輯勁少少先駁嘴啦柒頭
唉屌,鬼唔知你偶像係ON9咩但法例上定義公司比個一半強積金都係僱員工資黎好撚辛苦
咩叫鬼知 普通嘢都唔知 你弱智返工冇人教你
咩叫鬼知 普通嘢都唔知 你弱智返工冇人教你
強積金僱主部分都係僱員工資黎架救命,同一講野要講十幾次,我對住一個都咁撚辛苦,終於明白平時姜逼有幾大壓力,遲早比你地逼死
燒山屌佢 係中撚曬
咁你公司都有俾錢喎 點解釋啊傻閪
真係
每次米爺認真講野 其他人都冇認真看待
啲回應又有啲恥笑嘅意味咁

心諗:冇米爺你謝票場閪會多左人睇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞