游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
米爺邀請牙修上JFFT一齊睇波
牙修去就一隻字 唔去就兩隻字
無撚啦啦話咩費事黐JFFT金糠
話JFFT觀眾話你成日黐(勁少量) 又話你呃錢
明明就冇乜人講 有啲仲要係講笑
你就放大到好似全部人都反你咁 叫人管管啲觀眾
人哋一句說話 邀請你一齊睇波
你就趁機搵呢個渠道發洩
無啦啦就喺度話人

因為咩?因為有網民話你?

米爺好聲好氣叫你唔好成日留意呢啲留言
唔好因為人哋講一兩句就崩 做藝人要豁達啲
米爺依幾句說話講得啱 完全就係講緊你頭先嘅表現
之後唔知係咪忠言逆耳 突然就起撚曬鋼 表情都硬撚埋

後尾上JFFT話無嬲 但係又谷住谷住度氣
轉個頭就屌鳩米爺 話屈鳩你崩 話人教你做藝人
仲要話米爺頭先搞到你個形象差咗
搞到出面啲人已經笑緊你小氣

黐線 我睇到依度已經呆撚咗
無論個話題定係個形象 根本全部嘢都係你自己做出嚟
明明你先係搞鳩人嗰個 仲可以咁大支嘢

因為咩?又係因為網民…

然後米爺仲全程係咁卑躬屈膝氹番你
成班老友圍住你 講道理又有 氹又有 搞咗幾個鐘
你就呂布咁 一句一句不停反駁

口口聲聲話唔想影響身邊嘅人
但係你又控制唔到網民把口 又控制唔到自己情緒
結果就只係繼續不斷咁影響到身邊嘅人

成件事到目前為止都只係因為你自己一個不滿網民留言而起
米爺冇撚啦啦就俾你捉撚咗出嚟鳩搞

好彩米爺教人豁達同時自己又做得到
幾千人嘅鏡頭下 全程不停做下把位 做你沙包
成件事先叫做收到科

你真心問自己米爺做錯咗啲咩 要咁樣俾你鳩搞成晚?
因為間接導致你比網民話?
如果米爺唔係不停讓步件事會搞成點?

你依家根本就係俾Hater牽住鼻子走
好心牙修你好好珍惜身邊嘅人喇
唔好日日提住嗰啲Hater留言
你受到好多傷害
但係你咁樣只係繼續放大自己嘅傷害
甚至令身邊嘅人受傷
今次係米爺 下次又係邊個?

游學修 做藝人豁達啲啦
證明網民無話錯佢
呢條撚樣真係應該要摺埋
米爺 = 人生導師

游狗 = 頑劣學生
大家仲要有合作緊嘅工作係身
兩邊未來可能仲有更多合作嘅機會

游生無啦啦無中生有 帶起個話題再發脾氣
如果米爺唔係不停咁退讓 而係扯火嗌交
不敢想像會搞成點
游生真係完全比Hater牽着鼻子走
做藝人比人講兩句都唔得 又話驚無形象乜乜柒柒
形象就自己做出黎既 亦都可以自己一手毀滅
D入世未深既見到你反駁隊上身 就真係有樣學樣
未識做人前唔該唔好做藝人
好彩米爺性格好
呢下真係自己做9自己無得怪邊個..
真係
仲要成場波驚驚青青
身邊幾個同事又尷尷尬尬咁
游學修不嬲垃圾
同謝霆鋒 姜濤同一類人
冇料又扮到好撚有料咁
搬石頭揼自已腳級數
不評論實力
但性格真係有啲問題
佢就真係示範咗一次藝人應該點做
贏唔到場交 都贏咗個觀感
佢唔覺得對方係藝人吖嘛 我總係覺得游學修覺得自己係演員 拍電影電視劇高級過人地YouTuber
游學修份人根本就唔輸得
吓吓都要贏
又要日撚日扮大佬
唔啱聽 唔順佢意 就即刻黑面
佢個做朋友 或者一齊做野個啲人應該好辛苦
但又唔敢屌佢
三十幾歲仲好似細路仔咁
要呢個世界上所有人都了解佢
有一個誤會佢都唔得
仲要根本有班網民擺明就係hater 你做乜都唔啱佢地心水架啦
偏偏佢極介意呢班人 跳晒掣 咁好玩 唔玩你都唔叫hater啦
佢最大問題就係唔知自己性格有問題
仲覺得自己呢種性格好真好型 即係根本無諗過改
真係唔知佢呢種on9性格 三十幾年撞過幾多次板
無論遊狗幾有成就,我都唔會睇得起佢
因為佢就係咁撚廢
真係唔知佢有咩作品咁巴閉
米爺今次真係最真心好友想佢好
講真學其他人咁笑下笑下附和佢有幾難啫,硬住頭皮咁多個鐘堅持想幫佢,真係要好有心先做到
真心講句,依家JFFT紅到咁,修狗的確係痴佢地人氣喎,睇LoL直播就知,JFFT個Live係多人睇過試當真,唔想比人話靠痴又唔拒絕滙豐合作
成個電影圈靠佢帶起
游學修應該係少數仲未接受到有盲反hater嘅藝人
無啦 米爺之前都講過連燈有3種人 但牙修就偏偏係睇盲撐同盲反嗰堆 搞到成個弱智咁
佢一向都睇唔起jfft㗎啦
開口埋口就話人地柒人地鳩
佢覺得自己拍啲野好撚有深度好有意思
不過係你班廢柴唔識欣賞
淨係識得鍾意佢口中無營養又鳩又柒嘅野
Ok我牙修咪紆尊降貴拍啲你班廢柴啱口味嘅野囉
我牙修都已經屈辱成咁 ,你班廢柴仲要屌我?
你要吱人會吱個吱極都唔笑
定係
吱個HI一HI就笑到碌地既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞