游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
有冇諗過弱智唔係扮
佢ig test同急屎嗰啲
重點係點管呀
真心屌佢嘅得嗰小貓三四隻 仲要白名
根本提都唔洗提 剩係得佢自己咁上心
條友遲早針
佢自稱係背後做咗好多野
(喺連登記住啲屌佢嘅留言)梗係多啦
其實我覺得啲人唔鐘意佢另一個原因係個人崇拜。

好多野個focus 都係去返游學修到,其他channel,例如小薯茄,100毛等等,啲腦細都唔敢太過搶 fo。
佢個閪格最撚連登仔
大家本是同根生
佢就日日拎嚟屌
其實無咩嘢
我理解前晚只係討論性質,係入戲左啲啫
咁介意做咩嘢
懷疑患有 連登評論潔癖症候群 lin-tidy disease

不過如果係超型男又或者超有才又另一件事
或juno當年咁 同kay整首合唱歌 咩都返晒嚟。

但其實已經係management grade,係要退少少。
樣樣都做,只會度度唔到岸。一係樣樣想做到高質,但只會做死自己。小薯茄高ling咁都做少啲幕前。100毛早期都係得林日hey頂幕前,陳強嗰啲都唔見人。

一係做少啲management,搵人頂多啲,自己可以落場多啲。

一係除非你樣樣嘢利潤都好深。熱血又搵錢。

一係攪到100毛咁,搵其他業務撐下個台?

(不過試當真係拍劇本多:時間,人同錢嘅成本係大。攪下 903 or viutv 啲吹水節目咁,間唔屎攪下觀眾現場吹水。不過你地點會無諗過,已經有口辯,又有星期六,etc。)

外行人越吹越遠,離題,bye
佢將啲 hater 聲音放到太大,就嚟連有建設性嘅意見都唔聽。
一個覺得自己好有料嘅人點會聽你啲外人意見
我記得年幾前live,遊學修仲扮晒大佬叫Ellen寫劇本,話佢揼錢開部戲畀佢拍
識得安慰巨嬰修已經IQ加分啦
拎過影帝,識寫歌都叫冇料
其實游學修都好有連登仔嘅 feature
唔會啦
睇佢個日表現
都係撚JFFT多
一秒受教
下一秒又突然爆粗
期間又係咁串人
加話人未夠資格教佢

如果你心入面覺得其他人未夠資格教你做嘢
你除咗想撚鳩人
仲會唔會坐係度兩粒幾三粒鐘
不停受佢地說教
一早講句屌你弱鳩智
然後走咗人啦
越係老細就要企得越後,100毛嘅阿bu,小薯茄嘅高ling,都係企後啲,係有幕前,但唔會畀人感覺係自己話晒事或者要人嚟奉承嘅感覺。
比錢做test真心勁撚on9

我會話喺香港有免費教育有咁多資源你可以睇多啲書增長智慧

但係就唔會用iq嚟形容囉
就好似啱啱入職嗰陣屌𨳊啲人老屎忽,唔聽意見,到做耐咗就變成一個更老屎忽嘅人
牙ted好慘
笑波子高班好多
講還講,拎啲事實出嚟講先啦
Ntr同食女佢澄清咗㗎啦,大家都知佢冇cap水冇搶人條女
而家講緊佢性格咋
不嬲都話游學修係現代版叻哥
唔使咁火滾
拎謝霆鋒同呢兩件垃圾比
有情緒問題
要面
唔輸得
要威
成日出現喺員工面前
員工又有啲環節要強制同呢個老闆對話

算唔算係最worst嘅working environment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞