游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
你係買佢聽歌個權利 慘撚到連自己買乜都未知
又要解釋俾你個傻閪知 不如自己上網查下先
請人做歌叫買歌姜逼字典學?
請人送貨係咪叫買貨? 屌你老味原來事源就係你講野一舊舊仲係到怪鳩人邏輯有問題
慘唔過你自己打緊咩都唔知請人做歌叫買歌叻啦叻啦,我日日都請人幫我送外賣, 係咪叫買外賣
買曲詞咁都唔叫買歌 你真係傻閪嚟 我答咗你咁多問題 你都未解釋到點解佢啲歌唔係屬於佢喎 俾你spin完答返問題先啦 成個問題兒童咁識問唔識答
你有REF我無任歡迎呀,最好係外國網啦,一陣你SEND你姜逼鄉下D 百度網比我真係搞唔掂
自己上網查下先啦問題兒童 你係買佢聽歌個服務唔係買首歌啊傻閪
不如你答返點解佢啲歌唔係屬於佢自己先啦 成日得我答
曲詞就等於歌? 無人唱原來都可以叫歌,你真係忽撚大左,講野一舊舊自我壓縮以為全世界都明你講乜咁撚自大? 係咪乜撚野你姜逼咩高大帥D FD?
有冇link
不如你解釋下點解你可以用買歌呢個字黎誤導人? 然後再執住人地比你誤導個PART黎發揮? 法庭都無效力啦屌你老囚
有曲詞都唔係歌 你都識講冇人唱都可以叫歌 有人唱仲唔係歌 屌你啲邏輯駁鳩自己 咁答到點解佢啲歌點解唔係屬於佢
其他人仲要拍手個下慘, CLS
買歌不嬲都係指買首歌 你舉嗰啲例子只係買聽首歌嘅權利 你本人誤解關我閪事咩 答到我個問題未
一路兜圈
無人唱原來都可以叫歌 = 我認同無人唱都可以叫歌唉屌你老母同個匡智傾計咁
你話買歌無同句講佢有唱咪即係誤導人佢成首歌買返黎囉豬閪
佢似有精神病
你誤導完人話人誤解你個邏輯係咪呃完人都會解釋話係佢自己理解錯,我絕對無呃佢FANS質素
想有人關注
又要求全部人都要讚同佢個套
邊有咁easy mode
頂唔順就做番幕後算柒數啦
你自己誤解屈人誤解 你答到未 咪再兜圈先啦
上面咪解釋左係你句野有問題導致誤導,你同句打埋買歌有唱咪代表隻歌係佢囉,咁你個句有無講呀有講咪代表隻歌係佢囉,因為佢有唱呀嘛,但依家你無講呀明唔明個問題起源係邊呀
答到未啊柒頭 佢嘅歌點解唔係佢
上面咪解釋左係你句野有問題導致誤導,你同句打埋買歌有唱咪代表隻歌係佢囉,咁你個句有無講呀有講咪代表隻歌係佢囉,因為佢有唱呀嘛,但依家你無講呀明唔明個問題起源係邊呀
1. JFFT死忠
2.會睇JFFT既觀眾
3. 低質連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞