游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
游馬車
講到禁錮佢咁,真係講到咁差,直接反面開個ig話取消合作啦,橫掂都畀你雪藏

我唔明喎既然你講到雪藏鏈住春袋咁咁點解唔直接唔撚撈?
簽咗藝人約想問點樣話走就走
你估你普通返工一個月通知期?

btw你唔好再spin啦
阿慈點樣response 係後話啊
我係問你游馬車係咪真係有咁樣做過啊?

有就一句冇就兩句啦咁多bullshit
我係唔明,一個做左咁多年呢行既藝人,
點樣可以對網民d廢話咁上心
而佢果隻上心係嬲鳩網民之餘,
身邊既人一講中左某個點就會發作屌鳩身邊既人,
咁點會唔牽連到其他人
你做咩屈我發撚曬癲講足成年
咁你而家屈我有講足修哥成年
我有得罪你?
你似有病多d wor

「修狗明明冇呃錢,冇撬人牆腳但係日日畀人唱,你會唔會發癲」
我意思係,既然知對方係屈自己,你發癲嘅理由係咩先
澄清完,根本可以一笑置之
電腦前面個d係唔係bot都唔知啦
真人係佢面前拉橫額先再講啦下話
不過都話唔定佢身邊嘅人都係咁樣講佢,佢拉d網民黎發洩啫

同你一樣,你自己睇多次自己講咩就知你自己EQ同修哥一樣
佢攞100%既自己岀黎,d人覺得佢西唔鍾意佢,換言之,佢本身既性格咪就係西
佢性格跟本唔岩做藝人
少少hater已經攪到佢咁
事主都未求救你已經出聲,我哋連登炒過幾多次車???

淨係聽一面片面之詞,起撚人底公審人哋,搞到人哋工又冇學位又冇,然後最後發現搞錯咗就潛水扮冇事發生??!

你班柒頭就係唔識得睇定啲先出聲,次次就係攞住句濕鳩“沉默中立等於幫兇”就帝吧出精,週圍亂咁公審人,未了解成件事嘅起因結果就諗住做正義先鋒先發制人

結果次次柒撚咗就縮返入老母閪當冇事發生冇講過,頂多咪del account,你咁做係不負責任,唔撚係公義

你哋連登仔公審過幾多其實唔係想像中咁衰嘅人???

達哥表態得唔夠勁就畀你哋話藍絲中立狗,ming仔真金白銀攞十萬出嚟就係多一蚊做帛金就畀你哋砌生豬肉呀佢係藍絲狗,人哋so call藍屍ming都至少捐十萬出嚟支援手足

呢度日日公審人嗰班廢人分分鐘100蚊都未攞過出嚟

唔係話你屌鳩佢唔得,好多嘢可唔可以等當事人出咗聲先幫拖????
游學修以前係咪講過啲嘢 類似被人雪過//tvb雪人好老屎忽 所以自己唔會雪人 然後轉個頭又雪阿慈
我覺得佢個心態似係:你都支持我,最多講句多謝就算,冇更多嘅表示畀支持佢嘅人
但對住班hater,佢就係咁努力證明自己唔係hater諗嘅咁,做好多嘢去反駁

其實應該反返轉,畀更多好嘅嘢畀支持你嘅人睇到,班hater由鳩佢哋,佢哋係咪都屌㗎啦,淨係接受善意嘅批評咪算
佢自己既問題
比Hater仲嚴重
聽佢講野真係好撚自大
成日自問自問 講撚到佢睇撚通哂咁 人地錯佢冇錯咁
Too long no read
咁其實牙修係咪即係有做過以上我講嘅嘢?
其實有就一句冇就兩句唔使咁多廢話
@秋意龍
換個角度諗其實佢都幾犀利,eq咁差精神健康咁差嘅狀態下都撐咗咁多年

不過都係嗰句啦,就算你嘅出發點係好,想改變社會風氣,但你自己都要有一個強健嘅身心先可以出嚟做Batman
人唔會每個人都鍾意你
何況藝人, 唔鍾意你個原因可以係唔合理
游成日話咩個世界唔應該係咁, 咁你可以做咩去改變呢個世界? 轉個頭一個留言屌你,你又上哂頭
網絡欺凌
職場欺凌
老屎忽

佢係社會風氣嘅一部份
呢啲人口講要改變社會風氣真係笑話
咁既然都雪藏咗,就算走唔到,照反面踢爆佢點會違反合約呢???

即係香港有條法例係你簽咗合約你攞個事實客觀講出嚟會畀人告到破產嘅???
認真我唔記得係咪游學修講 我都係問下有冇人有印象 confirm下
庸人自擾呀, 修大哥
人係有情緒嘅大佬,你而家坐喺部電腦面前冇人知你真正身份,冇人騷擾你同你女朋友,冇人屌鳩你問候你全家你實講得輕鬆㗎

你同我都一鳩樣匿名上網冇人知我真正身份你畀人屌頂多都係屌你呢個連登account同你現實生活完全冇掛鉤

你代入到人哋受到幾多騷擾咩???
踢爆啲咩?
咪就係雪,然後仲開口埋口為佢好
ig唔比佢出post出story都係牙修自己講
出咗一個story之後再雪多佢3個月都係牙修自己講
管埋叫佢執房都係牙修自己講

唔明你講咩要踢爆
之前都有人提過
其實大家冇睇清佢心態啫
佢覺得自己有料有後台
雖然有fans
但hatersss 多到好似鋪天蓋地咁
JFFT 啲人唔係讀書唔成就甩皮甩骨
鳩下鳩下但係重受歡迎過佢
接受唔到個落差咪心理唔平衡

佢唔單止係做藝人要豁達啲
淨係係做人都要豁達啲
唔通人地中左六合彩又走去屌柒人咩
幾廿碎人都唔撚化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞