游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
好奇一問邊3種
劍佬向前望!加油!
佢連反駁隊都出埋啦
古天樂之前都屌鳩佢鏡頭前反駁係無撚謂
睇金剛crew咪知
其實游學修似係有情緒病,可能有躁鬱症。
獨特路線,講真話冇問題,醉人皆醉都冇問題

最大問題係雙重標準,嚴人寬己
成個Live其餘個五個
好似湊住個巨嬰咁
句句都驚觸動到佢神經咁

同佢講忠言實話之前又戴定晒頭盔
語氣恭恭敬敬咁
幾時有同過其他人係咁講野 係對佢先咁
你講中哂 比錢貨金 留言支持 就快快帶過 (觀感),知你有擺attention

用幾秒留過on9 言 就有跳制show 睇
條友根本一朝得志 語無倫次
俾佢一開始成功做起咗個channel
就開始串串貢 又屌鳩網民又剩
其實阿慈嗰道起碼都講到幾樣
IQ77
EQ 777
退居幕後啦
觀眾唔想睇你發脾氣 接收你d負能量
你背後幾大壓力,承受幾多嘢 觀眾冇興趣知

錢係你賺 唔係觀眾賺
點解一定要觀眾明白你 體諒你

你都on撚9
我放工睇youtube係for fun , 唔係放工再返屋企做社工呀
你地出呢個post佢只會更嬲 覺得人地拖累左佢
講到錢佢就會收返啲真性情
水原千鶴開個post做attention seeker你班柒頭都發撚曬癲講足成年

修狗明明冇呃錢,冇撬人牆腳但係日日畀人唱,你會唔會發癲

屈得人咁耐連人哋前度男朋友都出嚟澄清冇咁嘅事都要畀你班柒頭日日唱,咁發癲屌鳩你哋有咩問題

屌你老母你都講得出係屈,仲要唔係講得兩個月係講足成年都繼續講係煩膠呀

冇得罪你都要搞鳩人,搞足成年仲要大條道理話我係搞鳩你,你嬲乜撚嘢

你係咪有撚病
其實床哥講得好岩, 你做左覺得自己應該做既事就夠, 點解要理人地點講?
你做一樣野唔係為人地俾like 而做, 係因為覺得自己應該做,
唔通知道孝順父母係岩但因為有人話你扮野同愚孝就唔去做?
或者好介意人地孝順就俾人讚, 我做就俾人鬧?
你去做一樣野係本心叫你去做, 你自己覺得值已經對得住本心
咩潔癖只係自己放唔開既籍口
人哋內部或者jfft嘢啲嘢人哋都未追究你班局外人有乜撚資格

又想次當年連登屈鳩個男仔非禮成班網絡公審人結果最尾發現屈錯人就成班潛水咁呀

不論jfft、阿慈、達哥、邵子風,人哋真係反面一早反撚咗啦仲會繼續合作,同埋人哋有咩抑鬱一早出撚咗聲,使撚你班偵探心靈感應人哋諗乜待人出聲咩

屌你老味當事人都未出post反面你班柒碌就代人出頭,咁多年炒咁撚多車仲未吸取夠教訓

講起蕭若元,蕭若元撚係政治返唔到香港咩,佢欠人哋成億債務呀

蕭若元呢啲真係呃錢擺明借手足個名籌錢就真係抵屌喇

蕭若元條冚家剷幫埋bitcoin jpex騙局賣廣告你班柒頭就潛水,遊狗出嚟屌鳩個死老嘢搞鳩後生仔你地就口誅筆伐
阿慈單嘢補充埋先

話阿慈嘈,覺得佢未Ready跟住雪鳩人>
其實點剪片個成果係點係佢決定,係佢決定出街show到阿慈咁嘈>
條試玩出完再剪條阿慈ASMR出嚟笑鳩佢>
出完ASMR再開live叫埋公司啲同事一齊睇片一齊笑鳩佢>
笑完之後就話佢未Ready然後雪佢3個月>
雪期間連人哋個人ig做乜都要管,連人哋私人空間有冇執房都要管>
最後叫佢返公司叫埋佢班同事一齊開live公開喺客戶同觀眾面前數佢嘅不是

呢單有冇屈?
所以你嘅point就係人哋都未出聲
而唔係游馬車無做過?

咁你認佢有做過咪得囉
雖則唔係個個人都好似游馬車咁情緒失禁同自己要威晒㗎
咁唔通你話有就有咩
仲有蕭生單嘢
我唔撚care佢點解返唔嚟香港啦
呢個唔係我個point
你中意屌佢廢老玩Scam我唔反對

游狗係柒在人哋同佢討論電影業
其實兩邊立場支持邊邊都冇乜問題
人哋同你理性討論
你可以反對老蕭意見

但完場之後上網笑鳩人針對佢個人?
拎個Youtube獎出嚟潤鳩人也文也武?
呢啲“討論”態度仲衰撚過連登仔
而家佢仲敢唔敢拎Youtube啲成績出嚟玩

呢啲係咪佢最憎嘅hater/網絡欺凌/心地唔好?
人地屌佢格閪佢就話人鍾意睇虛偽
佢個講法都幾丁蟹
靠條女財政支援?
你個例子都幾有趣你都識講買返黎,買完返黎你間屋個發展商係咪會變成你個名不用被群族憐憫發展公司?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞