游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
錢囉名氣囉
叫做係奀星仔
唔通貪佢煙屎牙好J咩
日日講網民係點點點,連登仔點點點,香港人點點點,喂,支持你撐你嘅人,都係網民,都係香港人嚟㗎,亦都有連登仔
慘,又怕面對外面既人既睇法,EQ 又低。好心就比豪腎兩個做主力 自己入番幕後度橋算9數啦,出嚟獻世。

又唔係第一日拋頭露面,唔怪得要靠YouTube 先上到位
遊狗就係咁撚弱智
返屋企飲奶啦巨嬰修
修大哥,以下小弟讀心神探亂估:

1. 平心靜氣表達對hater意見
觀衆觀感: 好,因為表演成熟
Hater: 可能少左留言
性格: 要轉變
開心:唔開心因為要變,希望改變後無咁上心而開心左

2. 少開live
觀衆觀感: 少差,睇少左live演出
Hater: 可能少左留言,因為無話題性
性格: 沒改變,但問心係咪真係咁樣
開心: 逃被雖可㤈但有用

3. 祝福你之夜
觀衆觀感: 好好,鐘意你既真
Hater: 更多hater
性格: 不用變
開心: 舒發後開心,但之後更加hater留言又唔開心

最後祝你開心,選擇自己喜歡的道路
咁係閪黎閪去架啦
佢一定要執返咋沙㗎,死都要攞個尾彩
都預撚咗佢㗎啦正常人都唔會擺上心,你估個個都牙修咩
米爺幾好脾氣
對住個撚樣閪口閪面句句駁你都唔嬲
睇左一陣個live 好似成班湊住個細路仔咁
越多人走,越prove到全世界都唔明佢,牙修又然
佢咁嘅脾氣,做佢下屬邊會同佢真心諗辦法同好transparent 咁講問題所在
姜濤,anson lo 都無好似佢咁留意hater 多過fans
成個女人咁
麻撚煩
真啊,希望游狗你睇到。由captv最佳仙人掌睇到金剛crew第一種hater/今晩修你皮個期再睇到試當直都3年幾會然有你地最開頭認真毛icon Tee,真係希望你唔好活活吓成為你口中嘅「連登仔」
真心覺得你個晚一開始係JFFLIVE勁肉酸+失禮,但見到後面你好似relief 左都好開心,希望過完個晚睇到直播+依到啲手足comment後可以又一條好漢咁出返嚟。
g chi 你啊游狗
其實睇番前因 米爺講野唔收 唔知佢係真心定真心膠 但佢講啲野其實有啲過份 有啲真心野 你係咁多人面前講就係變左串鳩人
其實游學修你最大問題係
只要一聽到反對聲音,就已經classify as hater
你咁只會永遠原地踏步,唔聽意見 你只會一世都係咁
做人謙虛啲,啱聽嘅唔啱聽嘅都聽下分析下,咁多人話你唔係無原因,聽完反省完咪改囉,好既咪繼續做你動力囉
做咩要搞到咁厭世姐,你而家係去到任何同你持相反意見既人你都屌到人地反艇,覺得自己無問題。你咁唔好話做藝人,做人你都唔得啦

你睇下而家成功既藝人有邊個會好似你咁?個個都謙虛聽人意見,張敬軒、mc. 甚至edan 先唔好理人哋係真定係假,起碼出嚟都冇咁核突啊
如果你成世淨係識得聽支持自己嘅意見,你同班圍鏡粉咩分別?
觀眾知道搞笑唔係認真係冇乜野,不過代入返呀修個角度聽既話,係可能覺得有啲過份,但米爺係真心膠,呀修都知佢係真心膠,只不過佢個心聽完都係抽住抽住
認真便輸了
游學修:
認真撚但唔俾人對佢講嘅嘢認真
串鳩人但俾人還拖就黑面
懶搞笑但實質係戇鳩仔
自我中心 扮思己過 自以為是
成個款不可一世
眾人皆醉佢獨醒
懶係嘢 實質無料扮四條
無鬼用 淨係靠個勢壓人

電影電視撈唔掂,YouTube又撈得柒
靠攪事焫火頭刷存在

開心嘅party都會搞到不歡而散
就係因為佢呢種人

唔想改就匿喺幕後,唔好再出嚟獻世啦
咪就係
咁撚認真長篇大論出post
人地cut機可能第二個樣啦
黑人唔憎,但白人同黃種人憎?
米性格好可愛,佢真係當晒所有人係朋友,佢腦入面就係想大家玩得開心。見佢打LOL就係咁叫豪哥同許賢去佢個度睇波。
講真其實試當真入面全部人都係醒目仔女,見到米爺呢D咁撚純真既就會忍唔住恥笑下,今次米呢D性格既應該好輸蝕,有排比人撚。但米呢D先係最難得,心地好,觀眾忍唔住都會錫住佢,所以無乜真HATER。
其實豪哥都好有心,開解修仔好耐
仆街,本身無睇前面,睇完上面PO既前集同睇波個度。游學修根本唔撚GUR 米,係咁係度撚狗又扮撚晒蟹。屌佢老尾,本身唔熟佢地,而家我係米粉,然後會叫佢修狗。因為我覺得咁樣先係真正公道,睇到我有D火滾
皮笑肉不笑,係人地主場撚狗番人地,小氣到仆街,JER撚住人地個一句。大佬,唔係你HATER都會討厭你啦弱智咩。米就真係稱得上米爺,佢知自己閪口左,知自己講大左,又唔熟人地D野就咁多嘴,所以認錯,又真心咁真係為佢諗。成件事觀感睇落去,游學修你鏡頭後咪又係屌鳩米爺累到你多左人屌鳩你,但明明係你鳩,你見到呢個留言咪又係奶撚落米爺身上,話佢閪口搞到而家咁。但唔係所有人都係傻既,你做D乜,每一秒個腦諗緊D咩野,唔係真係咁難估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞