游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
游狗呢件垃圾,食撚屎啦
諗起古天樂屌佢直播屌鳩人有咩用
條友個樣谷住谷住 又唔敢駁嘴個樣 正係識斟酒飲杯
米師傅性格穴係好好,想有一個咁嘅兄弟
live到最尾

游:我應承你地在坐五位,唔係你地班觀眾,講野唔會再aggressive,唔會浪費呢一晚

至少重覆兩三次,呢啲咪做多咗囉

咁多人支持你,留守咗成晚俾意見,你轉個頭就講啲咁嘅野

你唔講嗰半嫁嘛,係要閪口先安落

如果真係唔關觀眾事,live後先傾無所謂啊
游狗根本唔適合做幕前
以佢呢個態度繼續的話 好快會自爆
你地真係錯晒

佢咁鍾意屌Hater ,根本就係佢唔夠勤力,
將視線去轉移,安慰下自己嘅行為

你睇吓其他成功嘅人
有冇心神同埋時間去埋啲無謂嘢?
游狗似係開始事業愛情家庭全部崩盤
先至會令到佢情緒咁唔穩定
試過嘅師兄一定明我講咩
睇嚟試當真收皮/jessica跟佬走嘅日子唔遠了
講真有冇女人接受到一個男人日撚日怨天怨地
成功過(試當真第一年)
嗰時都大把hater大把人屌佢
佢有冇理啊?
成功緊咪睇唔到囉

而家好似農場餐廳老闆咁
成功過一次,之後衰返落嚟就痴鳩咗線
睇咗成晚嘅觀眾
仲幫到修狗講好說話嘅
真係好人 同有少少弱智

佢到最尾係話唔關你班觀眾事
佢想改就改
唔想改就唔改
真係唔知班觀眾比人撚到天光
有咩諗法
NFT囉
講嘢激到一個人嬲到跳跳紮不嬲係最好玩
咪傻啦試當真唔出片變左廣告從業員姐
收入仲出過係咁出片
算唔算心地唔好?
定應該count網絡欺凌?
講得好 但你咁樣講一講 會唔會又激撚到游學修一邊mon住po 一邊嬲到震
認真問
佢哋仲有咩廣告
我只係知Pizzahut仲係游狗
表演嚟咋
唔使咁認真
如果佢三十幾歲真係同佢所講一樣
佢唔同意呢個世界
呢個世界唔應該係咁
佢真係咁睇唔開
佢早就入咗青山
謝霆鋒同肥姜成功好多起碼人地有人氣柒得起
所以你見試當真啲人依家咪走撚晒囉 係許賢蘇豪兩個份人隨和啲無所謂 現實不論做同事定做朋友 對住呢啲人點會頂得耐
假架
唔好咁認真
如果佢真係對所有批評都咁上心
一早痴晒線
個日個啲係飲完酒發洩嚟
醒咗就會繼續笑鳩JFFT觀眾弱智
俾人撚足成晚,睇黎班觀眾更需要心靈輔導
跟住游狗又會loop返因為米爺無啦啦話佢崩,
搞到連登又有post屌鳩佢點點點
幾時嘅事
想睇
你中間問點解冇人珍惜你
你問心嗰句 真係冇人珍惜咩?
試當真咁多會員課金 開呢個live又咁多人氹你
自己focus喺20個唔珍惜你嘅人身上
對住淨低80個珍惜你嘅人講冇人珍惜你
如果我係你fans都心灰意冷啦
原來平時cm讚你嘅根本全部都冇睇亦都唔care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞