游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
珍 成班viu 一鳩樣
然後港豬睇唔到 得閒㓤下TVB就好real,
有咩大事就縮 跟住屌人唔使揾食咩, 係嘅當初就唔好咁撚串啦 193
修只當豪哥臭四 睇眼神就知
根本睇唔起佢 當佢啲意見係弱智人士俾嘅
呢啲咁既垃圾就咪拎出黎討論啦
游學修幾時收皮,但豪腎兩人又可以無事
咁樣係最好結局
睇完live
真心欣賞豪哥同許賢
睇多陣live真係覺得修大哥句句都開口夾著利

冇啦啦講自己嘢又走去屌人,原句quote 「果啲仆街歌手 果啲仆街演員 屌你老母講一套做一套 扮撚晒嘢喺鏡頭前比心心 你老味你又以為佢好撚好人」

真係cls,冇啦啦成支大炮咁車晒全世界,講到好似做歌手做演員嘅比下心又得罪佢

唔係下下屌人就叫真㗎大哥,仲話過唔到呢關,話自己比每一個藝人更真誠...

試當真咁多資源不如搵個關公坐陣下先,或者阿大佬修不如搵個貼身pr上下堂
邊到有得睇
想知米講風良話會唔會讀呢個post
佢根本就真係當米係唐仔咁,然後覺得你呢D廢柴竟然同我講藝人?我出黎玩左咁多年,你地幾條蛋散素人拍D垃圾YOUTUBE片就教我做藝人
佢根本用左老屎忽娛樂圈個套,唐米就唔係,就真係當朋友咁講野。
成件事好撚討厭,仲要一黎就踩撚左人地D觀眾話人地個D好多弱智,但其實CHATROOM D人根本無,好多都係無乜野
唔係點解會話因為社會環境唔同,今天的我要打倒昨日的我收哂聲
真心
經過呢晚之後對米cfu改觀晒
做得好好
Jessica同佢拍拖係咪都要忍晒佢所有嘢
游狗無錯,呢個世界要公道,單係個晚米師傅比佢地咁樣撚又受氣又要心理按摩番人地,我覺得佢值得更多
呢個真屌你老味學人扮大佬真係好笑
之前比木哥屈叫雞 唔係個個男人都忍到 respect!
大過佢嘅同佢講就句句都唔啱聽
同輩講又話唔夠班
游狗剩係嗰刻想聽啱自己聽嘅嘢, 好心佢自己睇返嗰live反省吓
佢今鋪得罪好多人
本身唔係haters都憎鳩佢
唔係好想睇游學修

淨係碌到條片講咩人生唔公平,努力唔一定有回報

我心諗,你條撚屌搞咁耐,原來連呢d簡單道理都唔明

全世界見到你都係度諗,你憑乜野咁大口氣
原來只係你條撚屌無自省能力
游學修無啦啦隊鳩JFFT D 觀眾一野,米師傅係即刻會護一護住自己D觀眾,又調解下咁。佢真係當D觀眾係人囉,應該話米師傅係真係有愛既人,佢當D觀眾係朋友黎。游學修就當D觀眾係敵人,咁無辦法架喇呢D野
游狗脾氣不嬲唔好,塊臉又紅又黑好易發火
熱狗係咁
錯嘅係人哋 唔關自己事
米之年
米爺世一(好脾氣)
1單還1單
大家幾唔鍾意修都好
佢人閪D姐 無視佢個人囉
你覺得佢閪其實影響到你D乜

點最好結局 無修唔會有豪腎
試當真都唔會有而家既高度
3個人係缺一不可
金剛crew無修都只係小眾野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞