游學修,米爺真係有資格教你做一個藝人。

1001 回覆
3735 Like 173 Dislike
諗到jfft咁易做咁自己搵班校花校草專拍鳩片囉
橫掂養左咁耐都棒唔紅
姜逼都無拒收呀,但佢比你地激到跳樓死左,首歌係唔係VIUTV既? 佢可唔可以比其他歌手唱?
咩叫部分定義 係定義就定義啦 部分 即係公司俾錢供有啲係你人工 你都幾癲公司公即係你嘅錢
我依家就係話無,你話有咪舉證囉
你連公司俾錢供強積金都話係你人工 點夠你勁
幾年前 米爺約咗佢當時條女上studio
仲特登吩咐班兄弟唔好上嚟 咁大家都知要做咩事喇
但係幾年前呢班人俾你想像中更戇鳩
冇理米爺感受都算 仲冇理女方感受
成班人揸晒機去突擊米爺爆房 仲出埋片
米爺一開始表現到冇乜嘢
之後無啦啦就好嬲 嬲到甚至要退出
無拒收咪即係首歌屬於佢囉 明未啊柒頭
僱主出既錢係我既人工黎,用我既人工去供強積金,係唔係我既錢? 有咩問題?定係你想講姜逼D歌就係佢既人工?
你勁到連公司錢都講到自己啲錢嚟 癲撚到
原來弱智仔做公司係唔同啲
每個人處事方法唔同,好言相向講吓就算
無需要每個人都係你咁諗,學吓接受吓人哋嘅處事方式,修一路咁走來,唔鐘意自然分頭走
僱主供款部分 定義上
你讀寫障礙?
其他野唔講 識到米爺依種朋友真係好難得
邊有咁多人冇事搵事做 無啦啦去反佢
一定係有啲事 令到人哋頂唔順要開post
例如今次咁 自己搞完場大龍鳳
仲可以用老細嘅角度 語氣 對啲幫緊佢嘅人
真係好肉酸
你都幾固執,話左係我既人工然後你死都唔聽
唔通公司出糧比你既錢,原來唔係屬於你係屬於公司架? 你咁大愛?
你間公司真係執到,請個弱智返去仲可以唔洗出糧
突發!古天樂上左試當真live!
https://lih.kg/3612219
會員先睇到
會員先睇到
會員先睇到
真 唔出聲 或者笑一笑就算 其實好易
理撚得你死 少樣嘢煩 又唔驚得罪你

你見米爺講兩句 佢都咁大反應
就知平時冇人同佢講呢啲嘢
哦 以前係修同ca爆房
但都好仆街
以為

個樣惡撚到
佢一路話人搞到佢好似小氣
全晚自己就一路表現出最撚小氣嗰副嘴臉
已經去到自己害緊自己都未知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞